Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt BTS rajongó?! :D

Van itt BTS rajongó?! :D

Figyelt kérdés
Nektek ki a kedvencetek ?! Melyik dal a kedvencetek ?! Ha igen akk privi ! :D

2016. márc. 25. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2016. márc. 25. 22:14
 2/18 anonim ***** válasza:
Suga és JungKook a kedvencem, bár elég nehéz választani, mindenkit imádok. ^^ Velük szerettem meg a k-popot és az egész koreai kultúrát, és rengeteg mindent köszönhetek nekik, úgyhogy nagyon sokat jelentenek nekem. A kedvenc számom... Hmm... Ez nehéz kérdés, az új albumról talán a Crow Tit/Silver Spoon,ezen kívül a Danger (az első számom tőlük), a War of Hormone, a Cypherek, a Tomorrow, a N.O, a We On, és a Rain. Tudom, sok, de na. :D Még sokkal többet is tudnék írni.
2016. márc. 26. 14:53
 3/18 anonim válasza:
100%
ARMY JELEN^0^ a kedvencem abszolut V *3* de ot szorosan koveti Jungkookie es Jimin.Uh kb 1 eve vagyok BTS rajongo es azota is toretlenul imadom oket.Kedvenc szamom hm.. a Hold Me Tight, a Run-t is nagyon szeretem es meg aaa Let me know ,Danger etcetc inkabb most hagyom abba mert felsorolom az osszes szamot:D
2016. ápr. 2. 16:11
 4/18 anonim ***** válasza:

Yesss.. Kedvenc dal júst one day és danger és run és danger

A kedvencem kookiee

2016. ápr. 2. 18:27
 5/18 anonim ***** válasza:

Jimin olyan cuki , Suga meg olyan aranyos hogy próbál nagy menő lenni.

Luv u

2016. ápr. 3. 17:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Olyan jó,hogy vannak itt armyk *-*. Nekem Kookie és V a kedvencem !! :D Nekem a Boy in Luv a legeslegkedvencebb meg persze utána jön a többi szám.Suga olyan cuki amikor próbál angolul beszélni !! :D
2016. ápr. 9. 21:45
 7/18 anonim válasza:

Egy igazi A.R.M.Y vagyok.

Bias: Suga

Kedvenc dalok: Let me know, Dope, Crow Tit, I like it, The rise of bangtan (úgy se tudok dönteni) Xd

2016. ápr. 17. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:

* jeletkezik *

Én is ARMY vagyok. :DD

Jungkook és V talán egy hajszállal előrébb állnak mint a többiek..mindegyiküket imádom.^^

Kedvenc dalom: Butterfly, Run, Tommorrow, I need u, Good day...áhh mindet szeretem. x"DD

2016. ápr. 17. 19:26
 9/18 anonim válasza:
39%

Jelen meg egy A.R.M.Y.!!Nagyon szeretem oket velem is ugyszinten ugyvolt hogy mikor megismertem oket meg semmit sem tudtam a KPOP rol joforman nem is tudtam hogy letezik aztan a dope-al ismerkedtem meg eloszir es mamár szinte mindent tudok roluk

V az abszolut ferjem a dope-ban is ot szurtam ki eloszir kookie es jimin akkor meg fel sem tunt.Aztan ok is kezdtek erdekelni meg a tobbiek is de V az abszolut favorit.Imadom a mely eros hangjat kiraz a hideg mikor enekel.Kookie is eleg sexy bar o nekem tul visszafogott neha.Jiminit is imadom bar kisse egoista de pont ez tetszik benne olyan kis husa.Suga olyan flegma es nagyon jol reppel elvezem a hangjat.Hopie (nehari de oszinten nemtudom hogy Ő hogyan lehet barkinek is a biasaXD)eleg csunya szerintem de nagyon birom azok a fejek amiket vagXDD ahogy tancol az viszont visz mindent👌👌Jin eveseit imadom bar nagyobb velemennyel nem vagyok rola sosem tetszett tulsagosan.Rapmon pedig hatarozott es magabiztos nagyon tetszik ezert..Es vegul a kapcsolatok:ELJEN SOKA A VKOOK imadom oket olyan husak egymassal meg persze a Jimkook meg a Vmin😂😂 A kedvenc szamom a Danger es a dead leaves ja es perszenagyon varom az uj dalukat a Fire-t.tetszik meg Vben hogy egyaltalan nem normalis ebben rokonlelkek vagyunk ugyhiszemXDD na ennyit errol mielott teleirnek mindent koszonom a figyelmet❤

2016. máj. 1. 17:47
 10/18 anonim válasza:
Imádom a kedvencem J-hope és V utana Kookye kedvenc dalom a War of hormone es a save me....
2016. jún. 20. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!