Van itt BTS rajongó?! :D
Yesss.. Kedvenc dal júst one day és danger és run és danger
A kedvencem kookiee
Jimin olyan cuki , Suga meg olyan aranyos hogy próbál nagy menő lenni.
Luv u
Egy igazi A.R.M.Y vagyok.
Bias: Suga
Kedvenc dalok: Let me know, Dope, Crow Tit, I like it, The rise of bangtan (úgy se tudok dönteni) Xd
* jeletkezik *
Én is ARMY vagyok. :DD
Jungkook és V talán egy hajszállal előrébb állnak mint a többiek..mindegyiküket imádom.^^
Kedvenc dalom: Butterfly, Run, Tommorrow, I need u, Good day...áhh mindet szeretem. x"DD
Jelen meg egy A.R.M.Y.!!Nagyon szeretem oket velem is ugyszinten ugyvolt hogy mikor megismertem oket meg semmit sem tudtam a KPOP rol joforman nem is tudtam hogy letezik aztan a dope-al ismerkedtem meg eloszir es mamár szinte mindent tudok roluk
V az abszolut ferjem a dope-ban is ot szurtam ki eloszir kookie es jimin akkor meg fel sem tunt.Aztan ok is kezdtek erdekelni meg a tobbiek is de V az abszolut favorit.Imadom a mely eros hangjat kiraz a hideg mikor enekel.Kookie is eleg sexy bar o nekem tul visszafogott neha.Jiminit is imadom bar kisse egoista de pont ez tetszik benne olyan kis husa.Suga olyan flegma es nagyon jol reppel elvezem a hangjat.Hopie (nehari de oszinten nemtudom hogy Ő hogyan lehet barkinek is a biasaXD)eleg csunya szerintem de nagyon birom azok a fejek amiket vagXDD ahogy tancol az viszont visz mindent👌👌Jin eveseit imadom bar nagyobb velemennyel nem vagyok rola sosem tetszett tulsagosan.Rapmon pedig hatarozott es magabiztos nagyon tetszik ezert..Es vegul a kapcsolatok:ELJEN SOKA A VKOOK imadom oket olyan husak egymassal meg persze a Jimkook meg a Vmin😂😂 A kedvenc szamom a Danger es a dead leaves ja es perszenagyon varom az uj dalukat a Fire-t.tetszik meg Vben hogy egyaltalan nem normalis ebben rokonlelkek vagyunk ugyhiszemXDD na ennyit errol mielott teleirnek mindent koszonom a figyelmet❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!