Írnátok nekem zenéket utazáshoz?
5 nap múlva indulok, összesen 20 órát fogok utazni, úgyhogy kellenek a zenék, mivel a sajátjaimat már unom. :D
Ezekben a múfajokban lenne a legjobb, ha írnátok: rock (indie rock, alternatív rock, "soft rock", pop-rock... csak hard rock NE legyen), indie, pop (NE 1D-t, vagy JB-t légyszi), pop-rock, és elektronikus (de csak ha énekelnek is benne és nem 600 perc hosszú egy szám).
Az lenne a legjobb, ha angol szövegük lenne, és bár nem igazán szeretem a magyar zenét, ha tudtok valami jót, olyat is írhattok. Meg spanyol is jöhet. :)
Ilyen hosszú útra én inkább albumokat javasolnék, mint pl.:
Rolling Stones:Sticky Fingers, Tattoo You, Bridges to Babylon
Aerosmith: Get a Grip
Ivan & The Parazol:The All Right Nows (ők magyarok, de angolul énekelnek)
Pink Floyd: The Wall
David Bowie: Ziggy Stardust, Let's Dance.
Én ezeket szeretem, de ha te nem ezekre a "régebbi" zenékre gondoltál akkor bocsi.
Köszi, majd meghallgatom őket. :)
A Rolling Stones-t ismerem, bár csk néhány számukat, de azok tetszenek. Szeretem a régebbi és a modernebb számokat is. :D
Qeen, Pink Floyd, Cinderella, Elton John, Bon Jovi...mondanám még a Def Leppardöt, a Kisst és a Mötley Crüet, mert jócskán akad nekik is király albumuk...de hát ha a hard rock kizárva...bár elméletben a Bon Jovin és Elton Johnon kívül mindegyikre írják, hogy játszanak hard rockot IS, de kár lenne ezért kihagynod pl. A Queent, vagy a Pink Floydot, mert kiváló előadók.
Wikipédián böngészd át a diszkográfiájukat.
Albumok, amiket kifejezetten ajánlok: Quentől az Innuendo, Cinderellatól a Heartbreak Station, Elton Johntól pedig a Honky Chateau. Ezek egyike sem hard rock. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!