Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Írnátok nekem zenéket utazáshoz?

Írnátok nekem zenéket utazáshoz?

Figyelt kérdés

5 nap múlva indulok, összesen 20 órát fogok utazni, úgyhogy kellenek a zenék, mivel a sajátjaimat már unom. :D

Ezekben a múfajokban lenne a legjobb, ha írnátok: rock (indie rock, alternatív rock, "soft rock", pop-rock... csak hard rock NE legyen), indie, pop (NE 1D-t, vagy JB-t légyszi), pop-rock, és elektronikus (de csak ha énekelnek is benne és nem 600 perc hosszú egy szám).

Az lenne a legjobb, ha angol szövegük lenne, és bár nem igazán szeretem a magyar zenét, ha tudtok valami jót, olyat is írhattok. Meg spanyol is jöhet. :)

2016. márc. 19. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen hosszú útra én inkább albumokat javasolnék, mint pl.:

Rolling Stones:Sticky Fingers, Tattoo You, Bridges to Babylon

Aerosmith: Get a Grip

Ivan & The Parazol:The All Right Nows (ők magyarok, de angolul énekelnek)

Pink Floyd: The Wall

David Bowie: Ziggy Stardust, Let's Dance.

Én ezeket szeretem, de ha te nem ezekre a "régebbi" zenékre gondoltál akkor bocsi.

2016. márc. 20. 06:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, majd meghallgatom őket. :)

A Rolling Stones-t ismerem, bár csk néhány számukat, de azok tetszenek. Szeretem a régebbi és a modernebb számokat is. :D

2016. márc. 20. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha busszal utazol, akkor Intim Torna Illegál - Nézz rám a buszon :D
2016. márc. 20. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Qeen, Pink Floyd, Cinderella, Elton John, Bon Jovi...mondanám még a Def Leppardöt, a Kisst és a Mötley Crüet, mert jócskán akad nekik is király albumuk...de hát ha a hard rock kizárva...bár elméletben a Bon Jovin és Elton Johnon kívül mindegyikre írják, hogy játszanak hard rockot IS, de kár lenne ezért kihagynod pl. A Queent, vagy a Pink Floydot, mert kiváló előadók.

Wikipédián böngészd át a diszkográfiájukat.

Albumok, amiket kifejezetten ajánlok: Quentől az Innuendo, Cinderellatól a Heartbreak Station, Elton Johntól pedig a Honky Chateau. Ezek egyike sem hard rock. :)

2016. márc. 21. 00:27
 5/5 anonim válasza:
Skyrim -dragonborn :D
2016. márc. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!