Michael jacksonnak ki a popkirály utódja? Justin Bieber?
Én szeretem Michael Jackson zenéjét, meg tetszik a Moonwalker film, de sok dolog nem szimpatikus benne, szóval nem vagyok egy ilyen kizárólagos rajongója. Viszont a Jackson-fanoknak üzenem, hogy nagyon ne erőlködjenek. Én Bon Jovi-rajongó vagyok, és 2013-ban Jon Bon Jovi elmondta a véleményét Justin Bieberről, nevezetesen, hogy nem kéne tiszteletlenül viselkedni a rajongókkal. Na, akkor tudjátok, mi ment? Hogy mit akar ez a Jon Bon Jovi, biztos csak Justin hátán akar híres lenni (!), valamelyik belieber rákeresett, meghallgatta, és közölte, hogy ez gáz, nem csoda, hogy nem híres, meg hogy max. egy slágerük van. Sokan azt se tudták, hogy egy énekes vagy egy együttes, és közölték, hogy JB sokkal tehetségesebb, mint Jon Bon Jovi (!). El kell ismerni, volt két belieber, aki rászólt a többiekre, hogy azért ne legyenek már ilyen műveletlenek, és azért butaságokat ne beszéljenek. Az adminok már elkezdték kizárni a nevetségesen vitázókat. Mindez nem itt volt, hanem starityn.
Szóval a Jackson-fanoknak üzenem, hogy ne erőlködjenek.
Én meg megnézem, ahogy Justin Bieber ezt élőben kiénekli:
https://www.youtube.com/watch?v=h1Q71F4nYlo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!