Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Michael jacksonnak ki a...

Michael jacksonnak ki a popkirály utódja? Justin Bieber?

Figyelt kérdés
Justin Bieber pont akkor futott be a zenei világba, mikor Miachael Jacson meghalt. Ez zenei reinkarnáció? az egyik zenei zseni meghalt és pont akkor született az új?

2016. márc. 15. 19:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én szeretem Michael Jackson zenéjét, meg tetszik a Moonwalker film, de sok dolog nem szimpatikus benne, szóval nem vagyok egy ilyen kizárólagos rajongója. Viszont a Jackson-fanoknak üzenem, hogy nagyon ne erőlködjenek. Én Bon Jovi-rajongó vagyok, és 2013-ban Jon Bon Jovi elmondta a véleményét Justin Bieberről, nevezetesen, hogy nem kéne tiszteletlenül viselkedni a rajongókkal. Na, akkor tudjátok, mi ment? Hogy mit akar ez a Jon Bon Jovi, biztos csak Justin hátán akar híres lenni (!), valamelyik belieber rákeresett, meghallgatta, és közölte, hogy ez gáz, nem csoda, hogy nem híres, meg hogy max. egy slágerük van. Sokan azt se tudták, hogy egy énekes vagy egy együttes, és közölték, hogy JB sokkal tehetségesebb, mint Jon Bon Jovi (!). El kell ismerni, volt két belieber, aki rászólt a többiekre, hogy azért ne legyenek már ilyen műveletlenek, és azért butaságokat ne beszéljenek. Az adminok már elkezdték kizárni a nevetségesen vitázókat. Mindez nem itt volt, hanem starityn.

Szóval a Jackson-fanoknak üzenem, hogy ne erőlködjenek.

Én meg megnézem, ahogy Justin Bieber ezt élőben kiénekli:

https://www.youtube.com/watch?v=h1Q71F4nYlo

https://www.youtube.com/watch?v=Ldpp23xC35w

2018. szept. 28. 00:38
 22/25 anonim ***** válasza:
És ha már listák, az ő albumuk a világ egyik legnagyobb példányszámban eladott lemeze (egyik, nem az első), talán 15. És eladtak 130 millió lemezt. Nem vitatkozásképpen írom. de amikor ilyeneket ír egy kérdező, hogy Justin hány lemezt adott el, mindig úgy érzem, nincs viszonyítási alapja.
2018. szept. 28. 01:00
 23/25 anonim ***** válasza:
De az igaz, hogy akik annyival tudnak érvelni, hogy Justin b**zi meg ilyenek, azok idióták.
2018. szept. 28. 01:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Egy dolgot el kell azonban ismerni: azért se fogja senki megdönteni MJ rekordjait, mert már nem vesznek albumokat az emberek. Pl. Adele döbbenetesen sok lemezt adott el, képzeljétek, ha olyan korban élne, amikor nem létezett letöltés.
2018. szept. 28. 01:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez trollkodásban olyan középszint. Sok embert megmozgattál, de azért még nem hihető a kérdés.
2018. dec. 8. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!