Mi a véleményed a Sonic Syndicate zenekarról? (lenn tovább)
Figyelt kérdés
én nem szeretem, de a párom nagyon
szerintem 1általán nem eredeti
szerintetek mi szól még ellene vagy esetleg mellette?
2010. ápr. 3. 01:26
11/11 anonim válasza:
#10 teljesen egyet értek veled. Mióta szétesett a banda nem alkotnak olyanokat mint régen. Most se rossz de szerintem megérte volna nevet változtatni mert így szinte mindenki a régit sírja vissza. Amúgy aki szerette a régit annak ajánlom The Unguided nevű bandát (régi Sonic Syndicate és Dead by April tagokból áll). Énse mondanám popzenének hiszen rádióba se játszák meg ilyesmik. Az meg hogy használnak elektronikus elemeket az talán arra utal, de ezzel a metalcore-os vokállal elérik azt hogy aki pop zenét szereti azoknak ne legyen a kedvence...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!