Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed a Sonic...

Mi a véleményed a Sonic Syndicate zenekarról? (lenn tovább)

Figyelt kérdés

én nem szeretem, de a párom nagyon

szerintem 1általán nem eredeti

szerintetek mi szól még ellene vagy esetleg mellette?

2010. ápr. 3. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mellete szvsz semmi. Tök sablonos, unalmas, ötlettelen témákat hoznak. Mármár popzene. Sőt. Az is.

19F

2010. ápr. 3. 01:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Merész dolog lepopzenézni Az őket övező hype miatt tűnhet popnak. Modern ritmusos dallamok, amúgy nem nyújtanak semmi kiemelkedőt a kategóriájukon belül.

Van 1-2 tisztességes számuk és ezzel kifújt.

2010. ápr. 3. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem érdekel engem mit mondanak mások de én szeretem

14/F

2010. ápr. 3. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:

01:45

Miért lenne merész? A popzene lényege az, hogy nincsenek benne sem komolyabb érzelmek, sem komolyabb technikai bravúrok, sem újszerű zenei ötletek, hogy könnyen befogadható, szórakoztató legyen midnenkinek. (És ez a lényeg, hogy nem művészi értékeket tartalmaz, hanem szórakoztat.)

Ezek szerinted nem illenek a zenéjükre? :/

2010. ápr. 3. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen POPZENE, nem kel ezen csinosítani. Amúgy az h jó vagy rossz, az relatív, szerintem igénytelen fos...
2010. ápr. 3. 12:16
 6/11 FFDP ***** válasza:

Én magasról leszarom, hogy mennyire eredeti, minden zenekart inspirálnak dolgok, amíg nem másolnak le riffeket és dallamokat, amíg nem abból áll a zenekar, hogy feldolgozásokat csinálnak addig nem érdekel. Meghallgattam több millió melodic death metal és kétmillió metalcore bandát, de egyikük se tudta messziről sem annyira a szívembe lopni magát, mint ők. Attól még, hogy mainstream nem feltétlen kommersz és nem is az.

Mellette: olyan szép dallamos refréneket gyártanak amiktől beszarok, hihetetlen energikus fellépéseket adnak és további nemzenei erősségeik is vannak. Szerintem nem minden számuk "popzene" és a szövegeik is elég jók.

Ellene: az "imageépítésük". Az, hogy csak Vans meg DC cuccokat hordanak, hogy az emog*ciknek is bejöjjenek, ezt persze a kiadó erőlteti, nem ők.

2010. ápr. 18. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem popzene, mivel azt nevezik popzenének, amit az emberek nagy többsége meghallgat. És ezt pedig nem hallgatja meg akárki. Amint elkezdődik egy kis hörgés vagy valami, egyből lekapcsolják. Amúgy szerintem lehet szeretni, vannak jó számaik, pl. Enclave, Power Shift, Soulstone Splitner
2010. máj. 28. 21:12
 8/11 FFDP ***** válasza:
Szerintem a két legjobb a Denied (hihetetlenül energikus) és az Encaged (vokálisan nagyon tetszik), a többi meg csak szimplán király :)
2010. máj. 29. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
én nem szólok hozzá, de szerintem akinek nem tetszik a hörgés a zenében az nem feltétlenül popzenét hallgat...
2010. máj. 29. 17:40
 10/11 csokola'de' válasza:
Szerintem sokan a Burn This City vagy a We rule the night miatt tartják "szar" zenekarnak, mert azok az albumok sztem se valami jók és tényleg inkább popzenéhez hasonlítanak mint death metalhoz. De a régi albumok mint pl.: a Love and other Disaster vagy az Only Inhuman már elég faszák pl.: a legnagyobb számai a Denied és a Jack of Diamonds (szerintem) ezeket megéri meghallgatni. Egy szó mint száz A régi Sonic Syndicate (Rolanddal) sokkal jobb mint az új (Nathan-nel). Érvek mellette: Szerintem jó gitárszólói vannak a számainak és ez a 2 vokál ellentét (harsh-clean) sztem kva jól kiegészítik egymást.
2012. aug. 13. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!