Hol vehetek Németországban megfelelő gitárt? (Bővebben lent! )
Meg szeretnék tanulni gitározni, a szüleim is beleegyeztek, hogy vesznek nekem egy gitárt, viszont halvány lila gőzünk sincs, hogy hol kaphatók jó árban, honnan érdemes megrendelni, mit kell figyelembe venni (erről olvastam bejegyzéseket, de azért kíváncsi vagyok), és úgy általában semmit sem tudunk a gitárvásárlással kapcsolatban. Németországban élünk, Baden-Württemberg-ben, azon belül pedig Würzburg-hoz kb. 30 km.-re.
Előre is köszönöm a válaszokat.
13/l
Hallo:) Guten Tag:)
Na jó :D
Igazuk van. Én is kint élek én is szeretnék venni csak én késöbb szeretnék venni. Nézzéj YouTube videót utána peddig ott van az Amazon.de és ott majd nézzelödtők. Ilyen egyszerű. Azt meg majd megnézzed magadnak hogy milyen szeretnétek:)
Köszönöm a válaszokat, és a közeljövőben (pontosabban két hét múlva) megyünk Frankfurtba, ahol biztosan lesznek jó hanszerboltok, szóval ott majd szétnézünk. :)
Mégegyszer köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!