Van itt olyan ember aki Harsh Noise műfajt szereti/hallgatja?
Figyelt kérdés
És ha van akkor az elmondaná hogy mi a jó benne? De most komolyan minden cinikusság nélkül kérdezem miért hallgatná bárki is? Szerintem nagyon nyomasztó az egész és nem tudom megérteni hogy miért hallgatná bárki is. Nekem pár perc után már szinte fáj a fejem tőle.#harsh #harsh noise
2016. márc. 8. 16:22
1/3 anonim válasza:
Bár nem tartozok ebbe a csoportba, de visszakérdezek: miért hallgat bárki is pop/hip-hop/house zenét? Mi a jó bennük? Pár perc után a hideg kiráz a populáris szeméttől, hogy élvezheti bárki is?
Na, a két kérdésre ugyanaz a válasz. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, azért van millió zenei irányzat, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Na jó, de azért van egy határ véletlenszerű zajok egymásután való pakolása közt meg a pop zene között például.
2016. márc. 11. 21:48
3/3 anonim válasza:
Nem, nincs. Egyszerűen ízlés kérdése. Teljesen szubjektív, nincs olyan, hogy jó meg rossz. Én szeretem a dark ambient műfajt, azt is már csak jó indulattal lehet zenének nevezni, annyira elüt a szokványos zenei formáktól. A popzenétől viszont sikítófrászt kapok, nem tudja bevenni a gyomrom, de mégsem kérdezem meg, mit szeretnek benne az emberek, mert mindenki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!