Ne haragudj, hogy ezt írom, de esélye sincs. Helyes, aranyos fiú, egy jó számmal, de nem oda való, ahogy a négy közül egyikük sem. De nem is az a cél, hogy nyerjen, hanem pont az ellenkezője. Nem küldhetünk ki olyant, aki esélyes, mert nem lenne büdzsé megrendezni egy fesztivált nyertes országként. Egy kis esélye Andrénak lett volna.
2016. febr. 28. 07:23
2/10 anonim válasza:
ctrl + c
ctrl + v
Sajnálattal közlöm a rajongótáborának hogy a rekedtes hangján és a jó zeneszerzőjén kívül semmije nincs a srácnak.
egy énekes nem csak abból áll hogy eléneklem a dalt, előadásmód,kisugárzás ,átélés,stb stb stb...sajnos ezekből a dolgokból nagy hiányosságai vannak.
Nem baj, majd a szőke svéd lányoknak nagyon tetszeni fog a csinos, magas,fekete hajú magyar fiú. Kár hogy hangja nem sok van, de végül is az mit számít az eurovízióban.
2016. febr. 28. 07:37
3/10 anonim válasza:
én is örülök, csomó szavazatot küldtünk rá :)
szerintem nem nyerheti meg, mivel a magyarokat nem szeretik annyira, a győzelemhez majdnem minden országnak jó pontot kéne adnia
egyébként lenne esélye, mert nagyon gyenge dalok vannak idén, bizonyítja, hogy mindenki a spanyol dalt imádja, holott annyi a szöveg hogy Yay, yay
2016. febr. 28. 08:15
4/10 anonim válasza:
Nem nyerheti meg, mivel az eurovízió nem arról szól,hogy a legjobb dal nyer. Minden ország arra az országra szavaz, amelyikre érdekében áll. Így az eurovíziónak nem a dalok versenye.
2016. febr. 28. 08:16
5/10 anonim válasza:
A másik az,hogy hiába vannak olyan, akik azt mondják,hogy pl. a rekedtes hangján kívül nincs semmije enneka srácnak, vagy hogy Vásáry Andrének lett volna esélye, stb. stb.
ByeAlexet is mindenki leszólta, mégis feltűnően jó eredményt ért el.
2016. febr. 28. 08:17
6/10 anonim válasza:
nem értem, miért marasztaljátok Vásáryt, mikor volt már szoprán férfiénekes kinn (román) és még csak a top 10-ben sem volt benne, pedig Draculának öltözött. azt hiszem, ByeAlex megelőzte, szóval ezt be lehet fejezni, örüljünk Freddie-nek, támogassuk, gyűlölöm a magyar mentalitást
2016. febr. 28. 09:39
7/10 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Miért, milyen a magyar mentalitás, amit annyira gyűlölsz? Vagy ebben az esetben hogy nyilvánul meg? Mindenki eldöntheti, hogy ki tetszik neki, nekem sem tetszett Freddie. Sőt, igazából nem veszed észre mekkora paradoxont hordoz a kommented. Azt írtad, egyszer már volt egy román operaénekes. Igen, ezek szerint eddig emlékszel egyre (biztos volt egyébként több is, de nem sok). És vajon hány olyan szám volt, mint a Freddie-é? Sok. Úgyhogy lehet hogy ez nem túl jó jelző. Szerintem az a fiú erőltetetten aranyosnak akar tűnni, a zene sablonos, nincs benne semmi, amitől kitűnne. Magyarország idén is megelégszik a 27. helyezéssel. Ettől nem gondolom, hogy rossz magyar mentalitásom lenne. Azért, emrt elmondom, hogy nem tetszik. Píísz!
2016. febr. 28. 12:09
8/10 anonim válasza:
Elmondhatod, hogy nem tetszik, de az nem jelentheted ki, hogy Msgyarország megelégszik 27. helyezéssel. A magyarok többsége ezt teszi. "Úgyse nyerünk ezzel, amazzsl biztos nyertünk volna". Nagy fenét. A legjobb példa a fentebb említett ByeAlex. Azt hiszem az ő etapjában a legjobb négyben Radics Gigi és a Király pereputty volt, ők nyertek volna? Dehogy! Nyert volna André? Nem! Nyerni fog Freddie! Feltételezhető, hogy nem, de ennél többet ne jelents ki a dalról. Tavaly Boggie-t nagy "black horse-nak" tartották, mégis a végén kullogott. Wolf Katit égig emelték, és a végén kullogott. Se te, se nem én nem tudom megítélni, mit akar Európa. Ezért nem szeretem a magyar mentalitást, mert az élőt temetitek, és nem tudtok odaállni a versenyzőnk mögé! A spanyolok tudod mit csinálnak? Végigharcolják a fél Youtube-ot a saját versenyzőjüket istenítve! A magyar mit csinál? Míg a külföldiek jókat írnak, a magyar odaírja, hogy szar. Akkor miről beszélünk?
2016. febr. 28. 15:26
9/10 anonim válasza:
Még mielőtt Freddie megnyerte volna a Dalt,mindenki odavolt,hogy "Rá kell szavazni,vele végre nyerhetünk!!" Erre sikerült,és mit csinál a magyar? A kákán is csomót keres..
2016. márc. 5. 22:59
10/10 anonim válasza:
Ez nem a kákán is csomókereséss. Mindössze az,hogy a magyarok (és sok más nép) akármilyen jó dalt is küldhet, sose fog nyerni, mivel ez a nevével ellentétben nem a jó dalokról szól.
Ha jövőre találnának nagy mennyiségű olajat Magyarország alatt,akkor lehet,hogy Fekete Pákóval is nyernénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!