Melyik volt a legjobb lemeze a Queen-nek?
Köszi a választ!
Mostanában "ismerkedem" az együttes munkásságával. :)
Eddig csak a Night At The Opera-t hallgattam meg, és nagyon tetszett.
Akkor a következő a Sheer Heart Attack lesz :)
Olvastam, hogy Hot Space albumuk nem igazán jó, bukás volt, azt lehet, hogy kihagyom.
Nincs mit! :)
Igen, az valóban elég gyenge lett, de talán azért érdemes egyszer meghallgatni, 1-2 jó szám azon is található.
Az elődjét, a The Game-t, ami hasonló stílusú, viszont kimondottan ajánlom!
OK!
Úgy látom, te nagyon otthon vagy a Queen együttes, és a lemezeik terén.
Nagyon köszönöm! :)
mindegyik másért jó. speciel én a Hot Space-t hallgatom a legszívesebben, tele van energiával. Azért mert aszongyák, hogy nem jó, attól még lehet az. csak nyitottan kell hozzá állni.
Mellesleg én a Kind of Magic c albumukat ne bírom végighallgatni. ááá basszus, nem megy . :D
nekem a jazz a favorit. olyan kapkodós, mégis egyben van
Remek. Írtam egy maratoni hosszúságú választ, amit sikeresen kitöröltem :D Szóval csak röviden az én listám.
1. Queen 2.
2. A Night at the Opera
3. Queen I.
4. A Day at the Races
5. Innuendo
6. Jazz
7. The Works
8. The Game
9. A Kind of Magic
10. The Miracle
A Hot Space-t még nem mertem meghallgatni, kedvenc bandám, nem akarok csalódni :D A News of the World szintén kimaradt eddig, mert a We will rock you-tól és a We are the Championstól rángógörcsöt kapok.
További jó ismerkedést :)
nem fogsz csalódni a HS-ben sem, jobban fog tetszeni az album mint Rogernek :D
a news of the worldot meg kár lenne kihagyni.
próbáld meg az említett 2 dalt úgy meghallgatni mintha most hallanád előszor
A News of the World-nek lehet nekiállok, de a Hot Space-t még érlelem, mondjuk a jövő pénteki Brian May koncert utánra :D
Azt olvastam, hogy Roger mennyire gyűlölte a Hot Space-t, pedig elvileg csomó minden az ő ötlete volt. Érdekes.
Most a The Works-re kattantam rá nagyon, kb. fel sem ocsúdsz az ámulatból, hogy mennyire jó a szám, már jön a következő hasonló kaliberű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!