Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Papp László Sportarénába...

A Papp László Sportarénába megyek Scorpions-koncertre febr.29-én, valaki felvilágosít pár dologgal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még soha nem jártam ott és lenne pár kérdésem:

1.Van valami értékmegőrző,ahova be lehet tenni táskában enni-,és innivalót,amiket ugye nem lehet bevinni?

2. Korhatár van? 14 éves vagyok és valószínűleg egyedül megyek...

3.Ülőhelyem van eléggé hátul,ha látom,hogy a koncert elkezdődött és még van hely jobb szektorokban,akkor átülhetek,vagy leosonhatok az állóhelyhez? :P

2016. febr. 27. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ruhatár és értékmegőrző is van.

2. Nincs.

3. Bolond vagy?

2016. febr. 27. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Igen. Van értékmegörző.

2. Ha a Slipknot, vagy Eminem lépne fel, akkor lehet, hogy számítana az életkorod, egy Scorpions koncerten biztos nem fog. (Én 15 voltam mikor 50 Cent itt járt, akinek a dalai nagyrészt gyilkosságról, drogról és k*vázásról szólnak, de mivel érvényes jegyem volt a kutyát nem érdekelte hány éves vagyok).

3. NEM. A Sportarénában iszonyat bunkók a "segítők" (nem tudom mi a nevük, akik megmutatják, hogy hova szól a jegyed meg ilyesmik), egy cseppnyi empátia nincs bennük, azonnal vissza fognak ültetni. Volt velem olyan, hogy ülőhelyem volt az első sorban, begörcsölt a lábam, és kértem a "segítőt", hogy hadd menjek le a küzdőtérre (kb. kétszer olyan drága jegyem volt mint a küzdőtérre szólók), hogy kicsit kinyújtóztassam a lábam és nem engedték.

(ja és arra is készülj fel, hogy a hangosítás olyan szar lesz, hogyha nem mondják be a szám címét nem fogod felismerni. :D Iszonyat trágya hely ez a sportaréna, de azért jó szórakozást a koncerthez :D:)

2016. febr. 27. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Látom,a harmadikkal jól megszívtam :/

Köszönöm a válaszokat :) Ohhh tényleg ennyire rossz a hangosítás?

2016. febr. 27. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!