Ki járt már a Papp László Budapest Sportarénában?
Hamarosan egy koncertre megyek oda, és életemben először veszek részt ilyen jellegű rendezvényen, szóval lenne pár kérdésem. :)
Milyen korlátozások vannak? Úgy értem, mit nem szabad bevinni? Szabad bevinni fényképezőgépet, innivalót, vagy akár egy táskát?
Ha ülőhelyre szól a jegy, mennyivel hamarabb érdemes odamenni, hogy időben bejussak?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Köszi a segítséget! :)
És valóban, rajta van a jegy hátulján,ha nem szólsz, észre se veszem. :D
És ezt tényleg ilyen szigorúan veszik?
Például a telefon is "kép-, és hangrögzítő eszköz"-nek számít? ( Láttam a jegy hátulján, hogy azt tilos bevinni. )
Remélem nem olyan előadó koncertjére készülsz ahol a zenében hangsúlyos a basszus. Mert akkor égadta világon semmi mást nem fogsz hallani, csak a basszust. Olyan trágya hangosítás van az Arénában, hogy istenhátamögötti kocsmás koncerten hallottam (sokkal) jobbat.
Ha ülőhelyre ülsz, és a koncert 1, 1,5 óránál tovább tart akkor készülj fel egy 2-3 napos fenék/derékfájdalomra, nem akarom bántani aki ezeket a székeket tervezte, mert utálom tiszta szívemből.
Ha ülőhelyre szól a jegy, akkor bőven elég, ha 10-15 perccel a kezdés előtt odamész, inkább az állóhelyeknél fontos, hogy minél előbb odaérj.
Innivalót szabad bevinni, legalábbis én egyszer vittem be a kezemben és nem szóltak érte. Ahogy elnéztem, sokan járkáltak ki-be innivalóért, gondolom nagyon szomjasak. :)) (Olyan horror italárak vannak, hogy nem hiszed el, 990 egy 0,4-es vodka).
Ezen kívül a korlátozásokba beletartozik, hogyha ülőhelyre van jegyed nem állhatsz fel, nem mehetsz le a küzdőtérre, hiába került a jegyed kétszer annyiba mint egy küzdőtérre szóló.
Köszi az információkat! :)
Hát igen,nem árt a negatívumok felől is tájékozódni. :D
Akkor hát ülőpárnával készülök.
Köszönöm (ismét) Mindenkinek! :)
Már voltam a koncerten, a hangzás tényleg borzalmas...
De legalább fel voltam rá készítve lelkiekben. :)
A székekkel mondjuk nem volt semmi bajom, de ez már ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!