Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki járt már a Papp László...

Ki járt már a Papp László Budapest Sportarénában?

Figyelt kérdés

Hamarosan egy koncertre megyek oda, és életemben először veszek részt ilyen jellegű rendezvényen, szóval lenne pár kérdésem. :)

Milyen korlátozások vannak? Úgy értem, mit nem szabad bevinni? Szabad bevinni fényképezőgépet, innivalót, vagy akár egy táskát?

Ha ülőhelyre szól a jegy, mennyivel hamarabb érdemes odamenni, hogy időben bejussak?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. febr. 26. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem emlékszem, de táskát lehet bevinni, azt nem fogják leellenőrizni. Amúgy jegyen általában rajta van hogy mit nem lehet bevinni. Igen, hamarabb menj oda, bár általában váratnak magukra az előadók.
2016. febr. 26. 20:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! :)

És valóban, rajta van a jegy hátulján,ha nem szólsz, észre se veszem. :D

És ezt tényleg ilyen szigorúan veszik?

Például a telefon is "kép-, és hangrögzítő eszköz"-nek számít? ( Láttam a jegy hátulján, hogy azt tilos bevinni. )

2016. febr. 26. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondom nem kutatják át a táskádat, szóval ott lehet nálad, lesz is mindenkinél szinte. Elméletileg nem lehet rögzíteni, de úgyis fogják. Ez ellen nem lehet semmit se tenni, szóval nyugodtan legyen nálad. Ha egy kamerát cipelsz a válladon azért megállítanak az tuti, de egy telefonért nem:D
2016. febr. 26. 21:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké! :D Köszönöm még egyszer. :)
2016. febr. 27. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Remélem nem olyan előadó koncertjére készülsz ahol a zenében hangsúlyos a basszus. Mert akkor égadta világon semmi mást nem fogsz hallani, csak a basszust. Olyan trágya hangosítás van az Arénában, hogy istenhátamögötti kocsmás koncerten hallottam (sokkal) jobbat.

Ha ülőhelyre ülsz, és a koncert 1, 1,5 óránál tovább tart akkor készülj fel egy 2-3 napos fenék/derékfájdalomra, nem akarom bántani aki ezeket a székeket tervezte, mert utálom tiszta szívemből.

Ha ülőhelyre szól a jegy, akkor bőven elég, ha 10-15 perccel a kezdés előtt odamész, inkább az állóhelyeknél fontos, hogy minél előbb odaérj.

Innivalót szabad bevinni, legalábbis én egyszer vittem be a kezemben és nem szóltak érte. Ahogy elnéztem, sokan járkáltak ki-be innivalóért, gondolom nagyon szomjasak. :)) (Olyan horror italárak vannak, hogy nem hiszed el, 990 egy 0,4-es vodka).

Ezen kívül a korlátozásokba beletartozik, hogyha ülőhelyre van jegyed nem állhatsz fel, nem mehetsz le a küzdőtérre, hiába került a jegyed kétszer annyiba mint egy küzdőtérre szóló.

2016. febr. 27. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi az információkat! :)

Hát igen,nem árt a negatívumok felől is tájékozódni. :D

Akkor hát ülőpárnával készülök.

2016. febr. 28. 11:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm (ismét) Mindenkinek! :)

Már voltam a koncerten, a hangzás tényleg borzalmas...

De legalább fel voltam rá készítve lelkiekben. :)

A székekkel mondjuk nem volt semmi bajom, de ez már ízlés dolga.

2016. márc. 1. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy a hangzásról annyit, hogy függ attól is hol ül az ember, voltam már úgy hogy baromira visszhangzott meg szar is volt, de úgy is hogy nagyon élvezhető volt jól meg volt csinálva és jó helyen is ültünk.
2016. márc. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!