Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha rendeltem egy elektromos...

Ha rendeltem egy elektromos gitárt és csörög zörög rajta a húr akkor ez beletartozik a jótállásba és ezzel vissza lehet küldeni?

Figyelt kérdés
Nem hamis egyébként behangolható szóval a nyak nincs megvetemedve úgy vettem észre
2016. febr. 25. 06:11
 1/4 anonim válasza:
szerintem ,hangold be,állítsd be a húrmagasságot és ,ha akkor is van valami hibája akkor küld vissza.
2016. febr. 25. 07:13
 2/4 A kérdező kommentje:
haverom azt tanácsolta hogy vigyem el hangszerészhez aki beállitja és utána tuti nem lesz vele gond.. aztmondta általában új gitárnál kell némi beállitást végezni hogy pontos legyen
2016. febr. 25. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van a haverodnak. Bolti vásárlásnál egyszerűbb, mert ott általában ingyen be is állítják a vevőnek, de postázva már elállítódhat a szállítás közben.
2016. febr. 25. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
állitólag boltban sem ingyér végzik a beállitást
2016. márc. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!