Mondanátok elgondolkodtató zeneszámokat?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok mint például az Opeth. A rock/metal kategóriában.2016. febr. 20. 16:23
1/6 balint0.0.1 válasza:
A The grenma-nak vannak ilyen számai. A children of distance "kedves naplóm". Lukas Graham - 7 Years, red bull pilvaker.
2/6 PicúrHógolyó válasza:
Első gondolatom nekem is a Children of Distance volt, de az se nem rock, se nem metál. De azért érdemes lenne meghallgatnod tőlük néhány számot. ;)
Nekem a kedvenc együttesem a Black Veil Brides (rock együttes), nagyon jó számaik vannak, és elgondolkodtatóak is. :) Azon kívűl meg jó rock együttesek/előadók: Skillet, Linkin Park, Avril Lavigne, Pretty Reckless, Amelia Lily, Evanescence...
3/6 A kérdező kommentje:
Öö köszi. A 2. válaszoló felsorolásából minden zenekart ismerek de valamivel azért elvontabbra gondoltam. Egyébként lehet lájtosabb és keményebb is épp ezért nem fogalmaztam pontosabban a két kategória megemlítésekor.
2016. febr. 20. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!