Valaki tud nekem írni magyar, elgondolkodtató, metal dalokat?
Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 19:18
1/8 anonim válasza:
attól függ min akarsz elgondolkodni tőle,ha lágyabb műfajt akarsz pl Ossian,engem néhány dala nagyon elgondolkodtat a legtöbb bizonyos helyzetben ha valamit épp átélek,mondjuk amit nem akartam de tehetnék ellene,motiváció van benne.Többet így hirtelen nem tudok mondani magyar metált mostanában nem hallgatok nagyon
2/8 anonim válasza:
Dalriada - Zivatar
Tűzmadár - Volt egy álmom
Akela - Egy terrorista naplójából
Moby Dick - Tornyok omlanak
Moby Dick - Ki mer a szemembe nézni?
3/8 anonim válasza:
Téveszme - A vész-szelídítő
https://www.youtube.com/watch?v=0ZGM77auyrw
De ez az összes számukra igaz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 13. 18:09
6/8 anonim válasza:
Witchcraft- Fekete és hideg
Ossian- Nincs válasz, hiszek abban (+ még jó néhány szám ettől a bandától)
Scerra- A gyertyák csontig égnek
Christian Epidemic- Próféta
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 14. 21:25
8/8 anonim válasza:
De igazából mindenkinek más az elgondolkodtató. Ha sötétebb témákat akarsz akkor black metal, ha nagyon durvákat akkor death metal, ha ősiség/pogány témákat akkor folk/pagan metal.. és így tovább. Nagyon műfajfüggő a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!