Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kritizálják olyan sokan...

Miért kritizálják olyan sokan Csihar Attilát a Mayhemből?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nem hallottam különösebben kritikákat róla, szerintem a Mayhem-nek az egyetlen jó albuma pont az, amelyiken Csihar énekelt, a De Mysteriis Dom Sathanas.
2016. febr. 15. 18:02
 2/5 anonim válasza:
Mert a megszokott skandináv hörgéshez képest máshogy "énekelt" (:D) és ezt északon nehezen tudták feldolgozni.
2016. márc. 10. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
A sok Mayhem rajongónak hiányzik Pelle és emiatt nem akarják elfogadni Csihart. Én szeretem a hangját, főleg a Tormentorban
2016. márc. 19. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár kritikát már én is olvastam róla, de igazából szerintem teljesen alaptalanok.

Nem kis dolog ahova eljutott, főleg hogy egy többször átmásolt Tormnetor kazetta révén hallottak először róla norvégiában. Az is igaz hogy sokan Dead-et tartják a legjobb Mayhem énekesnek (ahogy én is), de arról nem Attila tehet hogy fejbe lőtte magát. Amúgy teljesen megállja a helyét, volt szerencsém látni őket élőben.

2016. márc. 23. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam róla rossz kritikákat. A Tormentort mondjuk csak névről ismerem, de a Mayhemben és a Sunn O)))-ban nagyon jól tolja Csihar.
2017. okt. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!