Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emberek! Miért kritizálják...

Emberek! Miért kritizálják sokan az Édes Élet című sorozatott?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Neked fizetnek hogy reklámozd ezt a sz@rt?
2014. jún. 7. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
talan azert, mert reality-nek tulsagosan megrendezett, 'sorozatnak' amator. a benne szereplok az ugynevezett 'celebek' legalja, nevtelen nimandok akiket felkapott a media, leginkabb a semmiert. prolimusor, proliknak.
2014. jún. 7. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt a reklámját látni ahhoz, hogy rájöjjek, már a neve is hazugság, ha meg irónia, akkor nagyon gyenge.
2014. jún. 7. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert általában véve egy ezoterikus témát boncolgat, illetve mutat be az alkotás, sok más hasonló műsorral egyetemben. Az agyhalál utáni életet
2014. jún. 7. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is először nagyban kritizáltam a reklámja láttán.De csak akkor ítélj,ha már láttad.Nézegettem egy párszor.Persze azt mondják,hogy az ilyen műsorokhoz nem szükséges valami nagy intellektus és,hogy ezért szeretik az emberek.Én csak párszor nézegetem és jót szórakozok.Sokan talán irigykedés miatt űtálják a bennük szereplőket.Én nem kritizálom őket,mert megleht,hogy ilyen életem lesz egyszer,aztán meg rajtam lehet röhögni. :)
2014. jún. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!