Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a One Direction...

Szerintetek a One Direction tényleg csak 18 hónapra megy szünetre vagy többre?

Figyelt kérdés

2016. febr. 14. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a One Direction feloszlott. Végleg.
2016. febr. 14. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor rosszul tudom, mert ők azt ígérik, hogy majd a szünet után folytassák !

De szerintetek tényleg csak 18 hónap lesz vagy esetleg több vagy már nem fogják folytatni ?

2016. febr. 14. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
2016. febr. 14. 19:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi én ezt a cikket még nem olvastam .

De a srácok nagyon ígérgetik, hogy márpedig folytatni fogják

2016. febr. 14. 19:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nagyon ígérgetik? Tán te naponta beszélsz velük erről? Egyszer lenyilatkoztak a szokásos pr maszlagot hogy most egy kis szünet aztán visszatérnek, azóta meg mindegyiküknek a szóló karrierjükről hallani csak. Ez egy tipik fiúbandás feloszlás. Nem kizárt hogy egy 10-15 év múlva újra összeállnak, de hát az meg már olyan is lesz.

Amúgy meg már egy tag kiszállt, a többiek is megunták a banán. Ennyi volt, deal with it. Majd jön a következő fiúbanda.

2016. febr. 16. 18:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát figyelj ha te esetleg nem kedveled őket, oké megértem de nem vagyok kíváncsi a megjegyzésekre.

Nem, képzeld nem beszélek velük minden nap de már nem egy interjúban mondták, hogy folytatni fogják.

2016. febr. 16. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor linkelj már egy néhányat abból a sok interjúból. De ne valami fanfiksönt.

Amúgy még egyszer minden fiúbanda úgy oszlott fel hogy csak egy kis szünetet tartanak. MINDEGYIK. Aztán a többség soha nem folytatta, amelyik folytatta az is 5-10 év után.

2016. febr. 17. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaaaj....persze mindenki odáig van hogy végleg feloszlottak még VIVA Eszti is képes volt ezt mondani a chart showban...De csak mert nem ismerik őket.És igen nagyon sokszor megígérték hogy folytatni fogják többek közt onnan is tudom mert Twitteren nap mint nap kerülnek fel videók amiket a rajongók csinálnak és megkérdezték többször is Harrytől is hogy de biztos folytatják? És azért annyira szerintem lehet bízni bennük hogy nem hazudnak össze vissza. Ha tényleg végleg vége lenne akkor nem ismételnék olyan sokszor hogy This is not the end.De amúgy ha netán több lenne akkor sem lennék meglepődve hisz az sem kizárt hogy nagyon bejön nekik a szóló karrier. Mint ahogy Zaynnek is...de nyugi én szerintem(3,5 éve directioner) folytatják.
2016. febr. 20. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyikük már kiszállt, most a többi is bedobta a türcsit. Jó lehet 10 év múlva összeállnak majd néhányan, de az már csak ilyen megélhetési dolog lesz.
2016. febr. 22. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem oszlanak fel. Ha egyszer megigertek akkor megigertek. Nem oszlanak fel ez biztos. Lehet hogy nehany szolo dalt kiadnak majd,nem lesz minden olyan mint regen de nem oszlanak fel! Es maskepp nem tudjuk hogy mennyit fog meg tartani de nehanyan azt mondjak marciusig meg el sem kezdodott..de ezt csak pletykalajk :)
2016. febr. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!