Szerintetek a One Direction tényleg csak 18 hónapra megy szünetre vagy többre?
Hát akkor rosszul tudom, mert ők azt ígérik, hogy majd a szünet után folytassák !
De szerintetek tényleg csak 18 hónap lesz vagy esetleg több vagy már nem fogják folytatni ?
Köszi én ezt a cikket még nem olvastam .
De a srácok nagyon ígérgetik, hogy márpedig folytatni fogják
Mi az hogy nagyon ígérgetik? Tán te naponta beszélsz velük erről? Egyszer lenyilatkoztak a szokásos pr maszlagot hogy most egy kis szünet aztán visszatérnek, azóta meg mindegyiküknek a szóló karrierjükről hallani csak. Ez egy tipik fiúbandás feloszlás. Nem kizárt hogy egy 10-15 év múlva újra összeállnak, de hát az meg már olyan is lesz.
Amúgy meg már egy tag kiszállt, a többiek is megunták a banán. Ennyi volt, deal with it. Majd jön a következő fiúbanda.
Hát figyelj ha te esetleg nem kedveled őket, oké megértem de nem vagyok kíváncsi a megjegyzésekre.
Nem, képzeld nem beszélek velük minden nap de már nem egy interjúban mondták, hogy folytatni fogják.
Akkor linkelj már egy néhányat abból a sok interjúból. De ne valami fanfiksönt.
Amúgy még egyszer minden fiúbanda úgy oszlott fel hogy csak egy kis szünetet tartanak. MINDEGYIK. Aztán a többség soha nem folytatta, amelyik folytatta az is 5-10 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!