Panbogg kérdése:
Mennyibe kerül körülbelül egy One Direction koncertjegy?
Figyelt kérdés
Az árat forintba mondjátok légyszives2016. jan. 8. 20:40
2/5 anonim válasza:
Már ingyen osztogatják sokszor. Csajommal épp New Yorkban voltunk tavalyelőtt nyáron és ingyen vágták hozzánk aztán csak elmentünk már. Mondjuk az átlag életkor 15 év volt meg nem volt egy nagy eresztés, de egyszer ki lehetett bírni.
4/5 anonim válasza:
Amikor én voltam a koncertjükön 75€-ért vettük a jegyet, ami forintba átváltva jegyirodáktól függ. 20.000-33.000Ft között mozog. De szektoronként más árat kell fizetni.
5/5 anonim válasza:
Hat baratnommel beszelgettunk errol es o a kpop ot szereti az volt olyan 30 ezer korul vip szerintem egy kicsit tobb a 1D olyan 40-50 kozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!