Ki megy Metalfestre? 2010. május 21-23. -ig lesz és több mint ötven fellépő Csillebércen lesz.
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 13:56
1/5 anonim válasza:
Mennék, de jóindulattal se lesz rá elég pénzem:D Pedig iszonyat sok must-see banda lesz idén.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát jah én csak az egyik napra megyek ki amelyiken a lamb of god lesz de tök jó lenne egy Finntroll és Sabaton.
2010. márc. 31. 08:29
5/5 anonim válasza:
Én majdnem elsírtam magam mikor megtudtam hogy pénteken lesz kb az összes jó előadó...
Sonata Arctica??? NEVERMORE?? Jeff Loomis-t látni-hallani már magában megérne nekem egy koncertjegyet! Lamb of God, Deicide??
Anyámék nem engednek el suliidőben, meg nem is lenne kivel elmennem (mindenki le van égve aki kíváncsi lenne rá)...
Borzalom, nem igaz, nem hiszem el...
Hammerfall meg Sabaton, vagy éppenséggel az Amon Amarth miatt meg nem adnék ki annyi pénzt/utaznék annyit.
áh, el van ez cseszve, pedig nagyon mennék :(
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!