Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemények az ak26-ról és az...

Vélemények az ak26-ról és az rtm-ről?

Figyelt kérdés
régóta hallgatom az Ak-t ,az Rtm-en belül még Shawnt(aki szerintem nagy tehetség) hallgatom meg max Awfult , Busta-t egyáltalán nem . Szerintem magasan veri az összes tagot Giajjenno ,nélküle Hiro nem sokat érne eleinte szeretem Hirot is de mostanában nem nagyon megy neki a szövegírás bár ez csak az én véleményem, gondolok itt a KingTrill című számra ami véleményem szerint egy rímtelen összerakott a semmiről szóló valami. Én személy szerint az Ak-tól örülnék valami szegények fegyvere 2 és hasonlókhoz.

2016. febr. 10. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg,hogy ekezetek nelkul irok,elromlott a gepem :).

Nekem,sem tetszenek azok az eloadok,akiket irtam,szerintem nagyon rossz hatassal vannak az emebrekre,amikrol enekelnek,csak a hirnevuk miatt irtam le oket.En oszinten magyar szamokat nem hallgatok,kicsit sem es angol dalok kozul is a regebb evek beli dalokert rajongok es az olyan dalokert,amik eros erzelmekkel,boldogsaggal aradaztatnak el engem,nem szenvedessel es magannyal. Azert nem rajongtam Ak26 miatt,mert minden ismerosom ilyen dalokat hallgat,megertem,hogy van olyan daluk is,ami nem tragar szavakbol all,de azokat a szamokat nem tudom elfelejteni. Igazad van,a szoveg az ami talan a legjobban kell megfogjon egy dalban,de peldaul a Szegenyek fegyvere,miert nem hallgatsz olyan dalokat,amely boldogsaggal tolt el? Most hallgattam meg,megertem,hogy sok embernek nehez,nekem is az volt,de engem az mentett meg,hogy probaltam pozitivan allni es szerintem,ha ilyen dalokkal tomtem volna a fejemet,akkor meg mindig depresszios lennek. Irt valha szereolmerol? Boldogsagrol? Remenyrol? Ird le,mert en nem tudom. Akkor nem fogom tobbet leitelni oket,csak tudjam,hogy egyszer valamit tettek,hogy a hallgatoikat felviditsak,mert ez szomorit el a legjobban,hogy sok ember ugy hallgassa ezeket a szenvedesrol,szegenysegrol,kinrol,tragal szavakkal teli szamokat,mintha Isten igejet dicseoitenek,es ez nagyon faj.

2016. márc. 11. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:
A Barnabás az egyik leggázabb, mivel az Eminem Stan című számának magyarra lefordított majd lebutított változata. Még a refrén dallama is majdnem ugyan az. :D
2016. márc. 12. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!