Vélemények az ak26-ról és az rtm-ről?
Figyelt kérdés
régóta hallgatom az Ak-t ,az Rtm-en belül még Shawnt(aki szerintem nagy tehetség) hallgatom meg max Awfult , Busta-t egyáltalán nem . Szerintem magasan veri az összes tagot Giajjenno ,nélküle Hiro nem sokat érne eleinte szeretem Hirot is de mostanában nem nagyon megy neki a szövegírás bár ez csak az én véleményem, gondolok itt a KingTrill című számra ami véleményem szerint egy rímtelen összerakott a semmiről szóló valami. Én személy szerint az Ak-tól örülnék valami szegények fegyvere 2 és hasonlókhoz.2016. febr. 10. 20:46
1/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy már lenyilatkozták párszor hogy nem akarnak szegények fegyvere 2 mert már nem lenne hiteles de az emberek ezért szerették meg őket , nem azt mondom hogy nem kell Rap King meg hasonló imidzs számok mert azok is kellenek de szerintem hatalmas lenne egy szegények fegyvere 2 hasonló régi alapokkal mint pl utolsó ütem, senkinek, mint 1 háború alatt stb.
2016. febr. 10. 20:54
2/12 anonim válasza:
Őszintén? Vicc mind kettő. Egy forintot nem ér a zenéjük, mondanivalójuk semmi. Talán a 12-3-4 éveseknek bejön ez a "megeszik a gcimet" szöveg, de másnak nem! Ha már magyar rapbe gondolkodsz, akkor halgass igényes zenét,ne ezeket a semmitmondó szar.okat. pl.: AKPH, NKS, de jók még Jambáék is. De ha nem bírod az építő jellegű kritikát, lehet lepontozni, ahhoz úgy is annyira értetek.
3/12 A kérdező kommentje:
gratulálok a hozzád hasonló csőlátású fogyatékosokhoz akik meghallják hogy rtm és és már kezdik a hogy fúú csak csúnya szöveg van benne meg semmi értelme stb... Bustát aláírom hogy szerintem is szar de ez csak az én véleményem.De az Ak-tól hallottál már egyáltalán számot nem azt mondom hogy nincs káromkodós zenéjük mert van de abba se minden szó a buz-i a fa-.sz meg a ge-.ci. méghogy nincs mondani valója az Ak számoknak... akkor te nem hallottál egyetse...
2016. febr. 11. 15:00
4/12 anonim válasza:
Látom sikerült kiszűrnöd a lényeget. Nem érted. Itt nem a csúnya szavakkal van a probléma,mert hol nem káromkodnak? Itt a baj ott kezdődik, hogy semmi kreatívitásuk nincsen és egyáltalán nem csinálnak jó zenét stbstb. a többit fent kifejtettem...
5/12 A kérdező kommentje:
hát az hogy nem csinálnak jó zenét szerintem rohadt nagy hülyeség és is mondhatnám a halott pénzre, punnanyra meg hasonlókra hogy nem csinálnak jó zenét attól hogy még te nem szereted vagy nem a te stílusod nem lesz szar a zene.
Ha a rap-et nézzük az Ak magyarországon szerintem igenis ott van top között.
2016. febr. 11. 20:41
6/12 anonim válasza:
Semmi kreativitás nincs se a szövegükben, se a zenéikben, se a stílusban amit képviselnek. Ugyanazt az olcsó sz**t tolják évek óta. Ha jó rap kell, akkor itt van pár előadó: Eminem, Dr. Dre, 2Pac, Kanye West, 50 Cent, TI, Nas, The Game, de több 100-at is fel tudnék sorolni, akik minőségben és kreativitásban is körberöhögik az egész rintintint.
7/12 anonim válasza:
Ennyi 13:48! Kár vitázni, a kérdezőt nem fogjuk meggyőzni, amíg nem döbben rá, hogy mi is az a jó rap. Még annyit, hogy AK közel nincs a legjobbak között. Akik elértek itthon valamit a rappel azt már fent leírtam, de az SCBP, konkrétan gondolok itt AZÁra olyan alapokat csinál, hogy 3x bokánfosod magad. Érdemes körülnézned az igényes itthoni rapperek között, nem ilyen kis semmitmondó szarokkal foglalkozni,na de nem fogok netharcoskodni,azt inkább meghagyom neked.
8/12 anonim válasza:
13:48 szerintem nagyon igazad van! Meghallgattam néhány számukat, mindegyikben ugyanaz a ritmus mindegyik úgyan olyan, semmi kreativitás. Semmire sem fognak menni az ilyen zenével. Megértem,hogy most a fiatalok talán menők akarnak lenni,de mégis mi ez a sz%r? Legalább hallgassatok valami normálisat,mint Kanye West, JAY Z,Aerosmith,stb. olyan előadókat,akiknek hírnevük is van. Nem tudom,hogy lehet ilyen olcsó izlése valakinek,de ide hallgass, ha most ulyen zenéket hallgatsz semmire sem fogsz jutni a kreativitásoddal vagy akármivel,mert a zene nagyon is befolyásolja az életedet és szerinted,ha valaki meglássa(valaki normális izléssel),hogy te ilyen zenéket hallgatsz,aminek még szövege sem jó,mit fog hinni rólad? Neharagudj már meg,de ki nevez el egy dalt Barnabásnak. Ezek nem fognak SOHA AZ ÉLETBEN ZENEILEG ELJUTNI AKÁRHOVA.Inkább hallgass valami angolt,vagy,ha nem szereted az angolt,akkor sajnálom,mert csak angol énekesek jutottak el valahova és,ha példát akarsz venni valamiből,akkor ne ilyen buta dalokat hallgass,stílus nélkül. Te mégis miért szereted az ilyen dalokat? Ha legalább adnál egy normális választ megérteném. Mi tetszik benn?
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jöttek ide külföldi raperek stb. de én magyarokra gondoltam, egyébként meg hallgatok 2pac-ot,50C-t,Eminemet és még sorolhatnám... Hogy mi tetszik benne?Gondolom itt mindenki most az ilyen Mutatom a fuckot , Báttya, Rapking számokról beszél hogy nincs értelme nincs mondani valója bla bla bla....Aza meg a Mikee meg a többi ilyen alapot rak alá olyan alapot rak alá , ki a fszt érdekel az alap, jó ne egy szar legyen ,de a szöveg nálam sokkal fontosabb. Gondolom te csak imidzs dalokat hallgattál az Ak-tól. Mintha nem lenne a Mikee-nak ilyen No good meg Szupercsillagparaszt(ha már itt tartunk akkor a Barnabás cím miért lenne gáz?. Hallottad már azt a számot?Felfogtad miről szól?Ilyen dolgokon miért kell fennakadni, a zenét hallgasd ami igen is jó lett). Miért szeretem ? Mert nem csak az alappal jövök mint az SCBP-s emberek aztán az ő szövegük is ugyanaz a megbszlak én vagyok a fszagyerek.Nyilván mindenkinek van ilyen zenéje de normális szöveget is írjon már hozzá.Most már hogy az Ak-ről is írjak valamit , azért halgatom mert ez áll hozzám közel és most nem a Báttya meg hasonló számokra gondolok hanem a Szegények fegyvere,Mint 1 Háború,Bajnok,Visszanézni nehéz,Hungária história,Pénzbörtön.Amúgy ha szerinted az Ak nincs ott Magyarországon a "legjobbak" között (és itt nem a hírnévre vagy felkapottságra gondolok ) akkor kíváncsi vagyok mi a véleményed a BSW-ről?
2016. márc. 11. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!