Ti a koncert után fenthagyjátok a karszalagot?
Figyelt kérdés
Nem gáz ha fenthagyom es úgy megyek suliba/munkahelyre?2016. jan. 31. 10:36
1/6 anonim válasza:
Én le szoktam szedni, mert zavar, de szerintem nyugodtan fent hagyhatod, ha akarod.
2/6 anonim válasza:
Én meg szoktam hagyni még napokig, de én szeretem az emlékeket, ha másféle karszalag van rajtam pl. korizás, fürdő, akkor is így teszek, és utána, ha levágom, elteszem.
Mondjuk munkahelyen lehet gázosabb, én még tanulok.
3/6 anonim válasza:
Hát én munkahelyen inkább hanyagolnám, de suliban simán elmegy ;) Én is ezt szoktam csinálni, hogy még pár napig rajtahagyom , aztán meg elteszem egy erre felavatott dobozba :)
4/6 anonim válasza:
Leveszem, higiénikusabb és csak a "rajok" hagyják fent mutogatni.
5/6 anonim válasza:
Nekem az jut eszembe, hogy csak mutogatni akarja, vagy hogy nem sok koncerten volt, és számára ez nagy durranás.
6/6 anonim válasza:
én fenthagyom de csak az anyagból készülteket(nem dicskededésből hanem mert jó buli/emlék volt) a papírt leveszem mert kényelmetlen.
Nem gáz néha megkérdezik hogy hová voltam, de amúgy nem érdekel senkit általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!