Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncert után üresség érzet?

Koncert után üresség érzet?

Figyelt kérdés
Szóval kedden voltam Slipknot koncerten, három hónapja erre készültem, mindent tudtam mi hogy lesz. Ott hihetetlenül jó hangulatom volt és mindenkinek, tomboltam ordibáltam minden, most meg olyan üresség érzetem van. Sajnos hátrébb álltunk nem teljesen a tömegben ez is kicsit lehet hozzáad ehhez, de hátul is ugyanúgy headbangeltem meg ugráltam meg ordítottam/énekeltem. De most meg semmihez sincs kedvem. És nemtudom eldönteni milyen volt a koncert..Nektek hasonló?

2016. jan. 28. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi lett volna, ha valami rendes koncerten vagy.
2016. jan. 28. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem szinte minden koncert után ilyen érzésem van. :D Én a budapesti Slipknot után éreztem ezt, mai napig sokszor visszanézem a koncertet, pedig majdnem 1 éve volt már.
2016. jan. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!