Mondanátok, légyszi olyan zenét, amitől csak simán "ürességet" érzek, amire úgyérzed szívesen "megszűnnél"?
Most olyan kell, amivel "láthatatlanná válsz", vagy olyan, ami "kiürít"? Pl Mizu meg Halenda engem kikapcsolnak. Hát nemtom, most ködbeveszősről a Közeli helyeken jutott az eszembe a Bikinitől. Ja meg még ajánlanék egyet: Ákos - Tengermoraj. Ez is szépséges:)
:)
előző vagyok, az első változatot akkor szerintem nevezzük "elpárolgós" zenének:)
Ja am hát nemtom ,de a hangulathoz eszembe jutott még pár, nemtom még mindig, pontosan milyen kell; de ezek ilyen lightosabb rap-számok:
Deniz - Panelok között; Egyetlen
Anonim MC - Jövőkép; Moszkva tér---ezek nemtom mennyire olyanok, inkább a hangulata az érdekes, meg am jó a szövegük, szóval csakúgy ajánlanám:D
Na jó,3.vagyok megint, ezek megint másfajták, de valahogy eszembe jutottak ide ehhez:
Britney Spears - Everytime
Ákos - Érintő (a sima jobb ,mint a duettes)
Miley Cyrus - When I look at you; Stay
Selena Gomez - Year without rain
Beyoncé - Broken hearted girl magyar felirattal
Tolvai Reni - Hagylak menni.
Ebből meg a felső kettő jutott először eszembe, a többi meg hasonló:)
Bocsánat:$ Nem egyszerre jutnak eszembe, még 2:
Hien-Not livin' in yesterday
Janicsák Veca - Kék angyal
ja és akkor már ezt is ajánlanám:
Scorpions-Send me an angel
meg még ezt:
Shayne Ward -That's my goal
meg még ezt is:
Madonna - Miles away; Like a prayer
ú basszus:D
Sasha - I feel lonely
Fools garden - Lemon tree
Tanita Tikaram - Twist in my sobriety
Chilly - Simply a lovesong
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!