Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kb 10 évre visszamenőleg...

Kb 10 évre visszamenőleg rémlik egy klipp, de sose jövök rá, hogy mi az és, hogy valóban létezik-e, szellemes, szerelmes?

Figyelt kérdés
sajnos csak nagyon kevés rémlik: egy férfi elvesztette szerelmét és a csaj szelleme is benne van..tudom nem valami sok infó :/
2016. jan. 19. 14:12
 1/2 TR75 ***** válasza:

Nekem elsőre a Nickelbacktől a Someday ugrott be, de abban fordítva van a dolog, a nő veszítette el a szerelmét, és a férfi volt szellem, a klip végén lett a nő is az, szóval nyilván nem ez az.

[link]

2016. jan. 19. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:

igazából még az is lehet, hogy ez az, mert a színvilág egyezik az emlékeimmel..és mindketten elég sokat szerepelnek benne..szóval szerintem ez lesz az, de persze ha másnak van még tippje nyugodtan írja, neked pedig kösziiii.. =D

(eszembesejutott volna nickelback és elég valószínű, h azóta is marha sokszor hallottam épp csak nem esett le, h ez az :D)

2016. jan. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!