Szerintetek Adam Lambert jó pasi-e?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy meleg de sztem jól néz ki...2010. márc. 27. 01:01
12/16 anonim válasza:
valahogy attól mégjobban vonz,hogy meleg.iszonyat szexi.imádom amikor mosolyog.
14/16 anonim válasza:
igen jó pasi:))
még kihuzott szemmel is:D
a szemei mindenh gyönyörüek:))
15/16 anonim válasza:
elöször :is Adam Glam rock énekes azért van kifestve
másodszor: igen imádom:)
harmadszor: akik nem mennek tehetség kutatóba? Justin bieber PL hasinlisd már össze mennyivel jobb Adam vagy kelly klarkson is szar? vagy susan boyl?? nah ennyit erről nem azok mennek el tehetségkutatóa akik tehetségesek de mondjuk nincs pénzük lemezszerzödésre..vagy mint adam aki kifizette a sok pénzt a lemezre de átverték nem volt semmijen lemez..
vagy azok akiknek nem ajánlkozott még a sors eséllyel és igen bármit eltud énekelni
amugy én meg bolondulok a nevetésétől *-*
:
16/16 anonim válasza:
02:02 te nem gondolod hogy neked ilyenkor kicsit szarul működik az agyad...?! egyébként kib*szott jó pasi!!!! csillámporral a szeme körül is! csak ne öltözzön még 1X csajnak és rendben leszünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!