Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek Adam Lambert jó...

Szerintetek Adam Lambert jó pasi-e?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy meleg de sztem jól néz ki...
2010. márc. 27. 01:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Adam nagyon tehetséges. Szerintem ő volt tavaly a legjobb az American Idol-ban. De hogy jó pasi egy olyan pasi aki vastagon festi a szemét?....férfias-e?....nekem nem az. De változatlanul, nagyon jó hangja van és bármit el tud énekelni kár, hogy fosokat írnak neki- úgy értem pillantnyi pénzkereseti lehetőség amit énekelnie kell. Gondolom mert köti a szerződése.
2010. márc. 27. 02:00
 2/16 anonim ***** válasza:
37%

"bármit el tud énekelni"

Azért ne túlozzunk. Az igazán tehetséges emberek nem egy ilyen tehetségkutatóba mennek el. De uyge csak ők válnak ismertté. De egy ilyen Adam Lambertnek a tehetságe bőven nem mérhető akárki máséhoz, aki mondjuk csak szimplán elvégzett egy zeneakadémiát.

2010. márc. 27. 02:02
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésre a válaszom egyszerű!!IGEN méghozzá nagybetűkkel!Az tény,hogy az előttem már említett vastagon kihúzott szem nem éppen a legférfiasabb viselet,de Adamről köztudott,hogy meleg szóval erre így kell tekinteni!Én viszont tartom azt a megjegyzésemet,hogy igen is Adam Lambert egy jó pasi!
2010. márc. 27. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
utolsóval egyetértek.meleg vagy nem meleg nem mindegy? meleg igen és? kihúzza a szemét és? ha megnézitek az itthoni melegeket h öltöznek..Adam legalább nem úgy mint egy nő.kérdésre válaszolva Adam qva jó pasi!!!!!!!!
2010. márc. 27. 16:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó pasi :D
2010. márc. 27. 17:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...jó igaz h a kihúzott szem nem a legférfiasabb, de azt leszámítva...:D
2010. márc. 27. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

IGEN!!!

Adam k.va jó pasi, kit érdekel, hogy ki van húzva a szeme? Nagyon sok rocksztár festi magát, pedig azok még csak nem is melegek! Szerintem itt nem kell általánosítani.

2010. márc. 27. 20:40
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

jah és még valami, szerintem egy szimpla fekete szem (nem strasszokkal kirakva!!!) igenis nagyon jól áll neki

utolsó voltam

2010. márc. 27. 20:42
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Kib|szott jó pasi :D

Kár h meleg :S de azért meglepődtem h egy ilyen jó pasi meleg :S

2010. márc. 29. 19:29
 10/16 anonim válasza:
96%
Szerintem kib*szottul helyes:)
2010. márc. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!