Elektromos gitárból milyet éri meg megvenni?
Figyelt kérdés
Az Ibanez márkára gondoltam, valamiért tetszik. Viszont megfizethető áron, kezdő vagyok szóval 50.000ft környékére gondoltam, habár lehet egy picit több is, csak nem akarok valami rosszat kifogni. Valaki márkán belül tud jót?2016. jan. 11. 21:01
11/17 A kérdező kommentje:
Az is kimaradt, hogy rock-ot szeretnék rajta játszani a jövőben..
2016. jan. 12. 05:08
13/17 anonim válasza:
jah olcsó gitárnál tremolósat semmiképp.
Először talán azt kéne eldönteni hogy milyen stílusú zenét akarsz játszani, mert egy metál baltán nem fogsz tudni funkyt játszani ahogy egy telén sem fogsz death metált.
14/17 A kérdező kommentje:
Rockot leginkább. Amit #9-ben linkeltem az első linknél az jó gitár szerintetek?
2016. jan. 12. 10:08
15/17 Mojjo válasza:
A 9-es hozzászólásban linkelt gitárról pár vélemény:
Egyébként az ESP/LTD gitárok teljesen jók szoktak lenni.
16/17 anonim válasza:
Cort X széria elég jó szerintem. (persze nem az x1-2, hanem mondjuk 6-tól kezdődően) használtan találhatsz x6-ot 50ezer körül. Bár nekem azt is mondták, hogy a floyd rose kezdőknek csak elveszi a kedvét mert sok baj van vele...
17/17 Mojjo válasza:
Ebben az árkategóriában mindenféle tremoló csak elveszi az ember kedvét. Egy értelmes floyd rose tremoló magában többe kerülne, mint a Cort X6 mindenestől. Egyébként a Cort gitárok szinte mind valóban nagyon jók kezdésnek, de pont az X széria a kivétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!