Gitár szettekbe egy adott gitárból a legbénábban sikerülteket rakják bele a szettbe? Olyan nincs hogy én választom ki konkrétan melyiket akarom?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 19:54
1/8 anonim válasza:
Heló!
Ha olyan áruházban veszed, mint mondjuk a teszkó, akkor ne számíts sok jóra. Ha hangszerboltbna, és az alacsoynabb kategóriából, akkor van valami oka, hogy miért xy darab kerlt a pakkba - valószínáleg kifutó darab, vagy pár példány van belőle, és hasonlók.
2/8 A kérdező kommentje:
nem ugy értem, hanem van mondjuk egy gitár és erősítő a hangszer boltba ami mondjuk ha külön veném meg ugyan annyi lenne mint szettbe de a szettben a gitáron és az erősítőn kivül van heveder, pengetők, tok, kábel tehát ami szettben van az gagyibb annál mint ha külön veszem meg ugyan azt a gitárt és erősítőt?
2013. dec. 19. 20:09
3/8 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy ez teljes mértékben megegyezik ezzel meg ezzel - hmár ha nem egyeértelmű, ha ránézel. Ez ckas helyben dőlhet el.
4/8 anonim válasza:
"tehát ami szettben van az gagyibb annál mint ha külön veszem meg ugyan azt a gitárt és erősítőt?"
Azért az érzed hogy igencsak értelmetlen kérdést tettél fel..:) Erre nemfogunk tudni válaszolni.
Gagyibb-e, ha szettben veszed meg UGYANAZT a gitárt és erősítőt? Nem, ha UGYANAZT veszed meg akkor az ugyanaz. Ha MÁS, akkor meg más hangszerről szó, az meg vagy jobb vagy nem..
5/8 A kérdező kommentje:
jó figyelj tehát attól mert UGYANAZ A GITÁR TIPUSA nem biztos hogy ugyan olyan tehát pl rossz a hangolókulcsa vagy valami más hiba van rajta
2013. dec. 20. 13:44
6/8 anonim válasza:
Nem! Olyan nincs, hogy a kicsit szarabbul sikerült gitárt és a gombok nélküli erősítőt beleteszik egy pakkba némi inggallér merevítőből kivágott pengetővel és a falból kitépett drótból forrasztott vezetékkel. Többnyire nem ajánlott szettben, vagy internetről, kipróbálás nélkül vásárolni hangszert, erősítőt. Érdemes rászánni az időt, behaladni egy olyan boltba, ahol van a hangszereknek kipróbálási lehetőségük az erősítőkkel egyetemben. És igen, valóban van olyan, hogy egy márkán, típuson belül két hangszer másként szól. Ezért írtam az előbbieket. Sok sikert a beszerzéshez!
7/8 anonim válasza:
Én például egy hangszerboltban megkérdeztem anno ugyanezt, azt mondták, hogy nyugodtan kipróbálhatom az összes olyan típusú gitárt, és kiválaszthatom melyik tetszik. Szerintem azért, mert tudták, hogy abból a fajtából mindegyik ugyanolyan szar, meg látták hogy nem értek hozzá :D De itt pl nem úgy volt, hogy vannak a becsomagolt szettben lévő gitárok, meg vannak azok amiket külön árulnak, ha kért valaki szettet, levettek az állványról egy olyan típusú gitárt, tehát ugyanazt megvehetted volna külön is
8/8 A kérdező kommentje:
értem köszi
2013. dec. 20. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!