Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lányok, fiúk. Mi a véleményete...

Lányok, fiúk. Mi a véleményetek erről számról?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 10. 20:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2016. jan. 10. 21:24
 22/30 anonim ***** válasza:
A "zenéről" annyit, hogy ahhoz képest, hogy nincs kultúrájuk egész jól hakniznak.
2016. jan. 10. 21:26
 23/30 anonim ***** válasza:

Meddig reklámozod valószínűleg magadat? Gondolom ez a "kérdésed" lényege.

De attól nem fogjuk jobban kedvelni a produkciót, ez tucat"műfaj". :)

2016. jan. 10. 21:29
 24/30 A kérdező kommentje:

Azok ők.

De még mindig értem,hogy hogy jön ide...

2016. jan. 10. 21:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Úgy jön ide, hogy egy átlag magyar állampolgár amikor meglátja az ilyen kisebbség által készített produkciókat és van egy kis szépérzéke vagy valami zenei kultúrája akkor elszőrnyed, hogy mi a franc ez a haknis borzalom. A zene egy dolog lenne, de megfejelik ilyen fellengzős klippel. Mutogatják az izmaikat, az arany nyakláncukat, belépő szintű luxusautókat. És úgy elgondolkodik az ember, hogy ezeknek mégis honnan van erre pénze. Mert, hogy egy cigäny professzorral, kutatóval vagy multinacionális válalat igazgatóval sem futottam még össze. Bankárokat sem nagyon tudok tőlük és topmenedzser cigänyt sem ismerek. Személy szerint engem nem is nagyon érdekelne, hogy honnan van a pénzük, de legalább ne villogtatnák úgy, hogy a becsületesen kétkezi munkát dolgozó magyar emberek többsége sejti, hogy ez nem tiszta helyről van. Én például a cigány művészek közül kizárólag Mága Zoltán és más hangszeren játszó társai munkásságát ismerem el és becsülöm.
2016. jan. 10. 21:46
 26/30 A kérdező kommentje:

Ennek még mindig nincs semmi köze a kérdéshez.

Az meg,hogy honnan van a pénz,nem a te dolgod.

2016. jan. 10. 21:50
 27/30 anonim válasza:
Pénz ide vagy oda, ez egy f*stalicska. Ha fehér bőrű lenne az előadó, akkor is ez lenne a vélemény. De így meg főleg..
2016. jan. 10. 22:31
 28/30 anonim ***** válasza:
igénytelen,hányingerkeltő,értelmetlen,vicc
2016. jan. 11. 05:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát, ha már tényleg véleményt kérdeztél, akkor részemről nem jön be a szám :/ A ritmus/dallam elég gyengusz, ráadásul az előadó hangja se egy nagy szám. Ezt a számot inkább a Fási Mulatós meg hasonló haknis műsorokba tudnám legfeljebb elképzelni. Plusz, amit sohasem értettem, miért kell a roma számok nagy részének, mind a dalszövegben, mind a videóklipben a gazdagságra, a "sukárságra" rámenni. Számomra ez elég visszatetsző tud lenni. De ez csak az én véleményem.
2016. jan. 11. 21:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a kérdés, ilyen rossz ízlésű ember nem is létezik...
2016. jan. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!