Valaki esetleg segítene megfelelő műfajt/bandát találni? (rock/metál)
Szegény kérdező :D Kapott jó sok előadót, egészen a múlt évtized heavy metáljától a ma fiatalok körében népszerű metal/death core oikg :D
Ezért kéne vmi szűkítés, mert pl, nekem ez az a két ág ami nem igazán fekszik. Helyette a folk metál, powermetal Powerwolf, Nightwish, és adott stílusokból egy egy kedvenc. Pl a Slipknot a leghíresebb újgenerációs metálbanda ( :D 2000 óta vannak kb) de elég modern. De ott van a death metál is, pl Amon Amarth (viking/deathmetál), és a félig metalcore BFMV. Meg hát ott van az alternatív meg az ilyen modernebb punkrockbandák mint a Sum 41, Green Day, Linkin Park, ezek pl elég pörgősek, vannak köztük egyszerű dallamvilágúak
Amit te mondtál 5fdp, szerintem annak a műfaja szimpán metál mint a Slipknotnak. Ehhez hasonló hard rock a magyar Road zenekar. Szóval ha "drop" :D kell ezt meg a Disturbedet tudom ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!