Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Itthon miért nem játsszák a...

Itthon miért nem játsszák a nyugaton elterjedt elektronikus fesztiválzenéket? (Hardwell, Martin Garrix, Armin Van Buuren stb. )?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy valahogy itthon nem vevő rá a nép és nem értem, hogy miért. Sokkal energikusabb és dallamosabb, mint például a minimal zenék, amik itthon mennek. Azokkal sincs semmi bajom, de engem például sokkal jobban megmozgatnának a fent említett zenék. Miért lehet ez?

2016. jan. 8. 19:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Legalábbis nem itthoni rádióbarát
2016. jan. 26. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hár sajnos igen, Tiësto Club Life elvileg már a Music FMen megy, az is majdnem 10 évbe telt mire elért hozzánk.
2016. jan. 26. 20:13
 13/18 dramin88 válasza:
18%

mert szar az az elektronikus zene amit te mondasz :D

nem vagyok csőlátású nehogy azt hidd, nagy részt elektronikus zenét hallgatok, de amit mondasz az gagyi (szerintem) :D

én a rádióból a DnB-t hiányolom :)

ja és még annyit hogy Hardwell nem olyan rossz :)

2016. ápr. 8. 16:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Az mellékes, hogy szerinted mi a szar vagy gagyi. Nem ez volt a kérdés. Az okára lennék kíváncsi.

Egyébként a dnb-t én is hiányolom a rádiókból, ahogy sok más underground stílust is. A Petőfin szoktak néha menni ilyesmi zenék, de máshol nagyon ritka.

2016. ápr. 8. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
10%
EDM sehol van volt néhány éve... elektronikus zene "pop" ja ugymond. És a sok hülye 40 ezreket fizet ki hogy ugyanazt a big roomt hallgassa fesztiválokon, nyilván itthon még nem lehet eladni annyira így techno/minimal vonal aminek elég nagy múltja van megmaradt. Bár megyjegyzem én nem szeretem mégis elég sok bulin hallok Garrixet,Dimitrit és úgy mond fesztivál zenéket.
2016. ápr. 14. 00:00
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
mi az oka? az h ugyanazt a zenet adja ki az osszes mas nevvel. imadtam a e zenet, de ma mar ha lehet hanyagolom. unalmas. igen a minimal is csak tak-tak-tak-kol de legalabb azert kulonbozbek.
2016. ápr. 14. 06:41
 17/18 anonim válasza:
Ugyanez a probléma, csak én inkább a hardstyle és hardcore stílust hiányolom :-D
2016. ápr. 18. 14:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Itthon hiányzik az egész underground kultúra, akár elektronikus akár nem. Nagyon kevés Hardstyle, DNB, vagy techno buliról hallani manapság. (Ha nem pesti az ember, gyakorlatilag 0 a kínálat)
2016. ápr. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!