Kapas1210 kérdése:
Miért nem játsza le a tabletem az egyik mp3-as zenét?
Figyelt kérdés
A tabletemen sok mp3 formátomú zenét feltettem (YouTube-osakat), az összeset le is tudom játszani egyet kivéve. Mindig azt írja ki, hogy "a lejátszó sajnos nem támogatja az ilyen típusú fájlokat". Mit csináljak? Miért van az, hogy egyetlen egyet nem tudok lejátszani? (A zenéket ugyan onnan töltöttem le...)2016. jan. 7. 18:04
1/2 anonim válasza:
Nem tudom miért van, de tudom hogy játsza le: a fájlböngészőben nyisd meg mint videót. Fekete háttérrel de el fog indulni. Aztán majd töltsd le máshonnan, mert arról a helyről mindig így fogja letölteni
2/2 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, kiderült, hogy a zene címében volt kettőspont, és azért nem akart elindulni. De azért köszi a segítséget! :D
2016. jan. 8. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!