Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem játsza le a tabletem...

Miért nem játsza le a tabletem (samsung tab2) az indavideo.hu-n lévő videókat?

Figyelt kérdés
Eddig minden további nélkül elindult, most viszont csak egy szürkeség van a videó ablakában. Nem a böngészővel lehet gond, mert többnél is ez van. Flash player hiánya esetleg? Ha igen, akkor mi az ami jó lenne? Mert ugye Adobe nincs androidera. Köszönöm!

2013. aug. 10. 16:46
 1/7 soccerway ***** válasza:

"Mert ugye Adobe nincs androidera"

De eddig volt?

2013. aug. 10. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint flash player? Nem. Vagy mire gondolsz?
2013. aug. 10. 18:45
 3/7 soccerway ***** válasza:
ha nem volt flash, hogy ment eddig?
2013. aug. 10. 18:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Vagy hogy éppen most miért nem megy. Semmit nem töröltem, flashnak pedig emiatt mindenképpen kellett lennie. Csak akkor most hirtelen miért nincs!? Youtube videót simán lejátszik, persze lehet hogy semmi összefüggés....
2013. aug. 10. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet, hogy a böngészőnek nincs meg az ehhez szükséges bővítmény? Vagy nem támogatott? Esetleg nincs frissítve és azt kellene?
2013. aug. 11. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szoftverfrissités működik?
2013. aug. 12. 21:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Működik, de állítólag nincs elérhető frissítés...
2013. aug. 13. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!