Az Immortal-bol Abbath kilépett? Már nem tagja az egyuttesnek?
Figyelt kérdés
A wikin olvastam,hogy a jelenlegi tagok Demonaz-gitár, Horgh-dob, apollyon-Basszusgitár. A mint látszik, a legfeső sáav, az Abbath tevékenysége, de csak 2015-ig tart. Most ki énekel? [link] 2016. jan. 7. 00:44
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
koszonom!
2016. jan. 7. 09:48
3/5 anonim válasza:
Hát jah, Abbath volt az Immortal feje.. nem is értem miért viszik tovább ezt a nevet.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van 11:19-es. Ez a dolog igy nekem sem tetszik. Ha lesz egy más énekes, az nem az az Immortal lesz. Megszoktuk Abbath reszelős hangját és gitárjátékát. Egy másik énekes másképp énekel (nyilvánvalo), és a gitárjátéka is másabb. Igy semmi nem fog emlékeztetni a jo oreg Immortal-ra.
2016. jan. 7. 15:34
5/5 anonim válasza:
Egy cikkben azt olvastam hogy Abbath készen áll hogy újra összeálljon az Immortal, rajta nem múlik, de Demonazzal és Horghal nem tartja a kapcsolatot.
Horgh küldött neki üzenetet hogy örül neki hogy újra józan, de ezenkívül nem beszélnek egymással.
Mindenesetre én örülnék egy összeállásra, csak akkor nem tudom mi lenne Abbath szólóbandájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!