13 éves vagyok . Még megtanulhatok jól zongorázni?
Figyelt kérdés
Ének órám előtt le szoktam ülni a zongorához és Mozartot játszom mert nagyon tetszik pl. Török indulóból egy kicsit meg sok zenéjéből kis részeket . Szerintetek van rá még esély jól megtanulnom zongorázni? Szoktam hallani , hogy ilyen 1. Osztályosan érdemes elkezdeni és ez nagyon nyomaszt , hogy tenyleg tudnék még -e megtanulni jol zongorazni.2016. jan. 6. 16:16
1/3 anonim válasza:
Hogy ne tudnál.
Bárki megtanulhat jól zongorázni kortól függetlenül, főleg úgy hogy mèg tud is valamit illetve érdekli is.
2/3 anonim válasza:
Ha 60-70 lennél akkor talán nehezebben menne, 13 évesen. Azt csinálhatsz ovltaképp, amihez kedved van, szinte a legjobb korban vagy.
Az visoztn fontos, hogy jól tanulj meg! Később javítani a technikán elég szívás. Tanárt mindneképp keress - ha komolyan gondolod.
3/3 anonim válasza:
Jó, nagyon késő vagyok, de én pl. 11 évesen kezdtem zongorázni, és 6 év után most érzem azt, hogy tényleg tudok zongorázni. Persze már az első 3 év után el tudtam játszani népdalokat, könnyebb darabokat, de most vagyok úgy, hogy pl. A Pál utcai fiúk kottafüzetét is simán eljátszok 1-2 óra gyakorlás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!