Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a cigányzené...

Mi a véleményetek a cigányzenéről?

Figyelt kérdés

És most nem nótármérire és baudó gusztira gondolok hanem ilyenekre:

http://www.youtube.com/watch?v=LRxFSgsDdEc

http://www.youtube.com/watch?v=y-fD2Qoenwk

http://www.youtube.com/watch?v=dBUcI3X_zi0

2010. márc. 25. 19:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

21:22 a Beatles számok nagyrésze is alap akkordokból áll mégis jó:) Nem azért minőségi mert hangszereken játszanak hanem ahogy hangszereken játszanak, a ritmus, hogy egy kannából képesek dobot csinálni...de ezt hiába mondom, ezt érezni hallani kell...

Georhe Harrison se művelt lehetetlen dolgokat a gitárjával mégis ott van a 100 legnagyobb gitáros között...

"Érzelmek és zenei fantázia tekintetében ugyanazon a szinten vannak." Halottál már mulatós zenét egyáltalán??, neharagudj.

2010. márc. 25. 21:32
 12/18 A kérdező kommentje:

21:22

egyébként ha megpróbállsz eldúdolni egy autentikust meg egy mulatósat meghallod az alapvető külömbséget. A mulatós zenének ugynais nincs dallama.:)))

2010. márc. 25. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Szeretem a cigányzenét. Pedig eléggé magyar vagyok. De én még emlékszem arra, mikor nemzeti büszkeségünk volt a 100 tagú cigány zenekar, vagy éppen Bangó Margit. És arra is emlékszem, amikor egy falusi lakodalom nem volt igazi,cigányzene nélkül. Vagy a búcsúk hangulata sem volt olyan házaló muzsikások nélkül. A muzsikus cigányok teljesen más beállítottságúak azoknál, akiket itt mindenki kirekeszt. Igen.Még én is.
2010. márc. 25. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Én szeretem a cigányzenéket,amugy tökmindegy,csak zene legyen:)
2010. márc. 27. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:
cigányok?minőségi zenét? te jó ég én zenélek és magyar vagyok.és ez már sértő!!!
2010. ápr. 1. 16:22
 16/18 A kérdező kommentje:
gondolom szerinted django reinhardt is fos volt...
2010. ápr. 1. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Meglátom mögötte amunkát amit beleadtak, és a tehetségüket, elismerem hogy minőségi, viszont nem az én stílusom. Én inkább a hardcore-ra és punk rockra, és lehet hogy nevetséges, de az igazi emo zenére(nem a tokio hotel) szavazok. Ennek ellenére, ha egy jó hangulatú falusi bulin vagyok, akkor igencsak el tudom hallgatni a cigány zenét is, de ehez meg kell lenni annak a bizonyos angulatnak, ami számomra a cigány zenét élvezetessé teszi :)
2010. ápr. 26. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Annyit tennék hozzá, hogy a legtöbbnek a klippjét nem nagyon szeretem. Olyan dolgokkal rontják el az alapból marhajó klippet, mint hogy a motorral közlekedő ápolatlan ősember kisállatokat lő le. Ez nem illik a zenéhez... Viszont ez már off, tudom, a zenéről volt szó :)
2010. ápr. 26. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!