Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem gyönyörűek...

Csak szerintem gyönyörűek ezek a zenék?

Figyelt kérdés

Akiknek eddig megmutattam egyből leszolták mert egy japán sorozatból lettek kiszedve... Szerintem annyira érzelmesek és annyira elgondolkodtatja az embert

Most Emotional Music Collection - "Shiki" [屍鬼 - Best of Shiki]

https://www.youtube.com/watch?v=dixsFSqdjmU

Nekem főleg az első (0:00) és a 3. (6:15) tetszik! :)

2015. dec. 27. 23:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

>nem látom a zenekart a felvételen

>REEEEEEEEEEEE GÉPBŐL VAN NEM ZENE

Nyugodj meg anon, itt nem kell zenei elitizmust színlelned a beilleszkedéshez.

Meglepő módon tényleg jó, animéhez nem bevett szokás akár csak értékelhető zenét összehozni. Magával az animével már korábban is találkoztam, de a dögdémon cím és a shōnen demográfiai besorolás eddig vissza tartott.

2015. dec. 28. 10:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szép zenék, nekem tetszenek. Az animét magát nem láttam de sok jót halottam róla.

Habár az előző kommenteket olvasva kicsit erősnek tartom azt hogy valamit "nem zenének" nevezünk meg azoknak hallgatói "nem igazi embereknek" csak azért mert neki nem ez a stílusa.

2015. dec. 28. 11:25
 13/22 A kérdező kommentje:

BOCSÁNAT a késői válaszért!

Köszönöm a linkeket,meghallgattam mindet.:) volt ami tetszett

Én se feltétlen ezeket a zenéket hallgatom csak,alapjáraton Rock/Metál,de ez nagyon megfogott^^

Ja és egy válasz,nem ítélem el a korosztályt! Csak tudod... annyira kevés ott az értelmes manapság:(

És igen,szeretem az animéket.

A Shiki cím engem is riasztott kicsit,de hidd el,nagyon jó anime:) Valahogy,mióta láttam úgy érzem elfogadóbb lettem mindenkivel ( Bár a korosztályos dologból nem ez jön le XD) csak ajánlani tudom ^^

Arigatou / Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 28. 15:23
 14/22 A kérdező kommentje:

Amúgy,aki szerint nem igazi zene,úgyanúgy felénekelték ezeket is:) de neked ajánlani tudok még ilyet is: https://www.youtube.com/watch?v=vvvvcpwFw5o

ez angol és nem gépesített annyira. :)

További szép napot^^

2015. dec. 28. 15:26
 15/22 A kérdező kommentje:

JA,és (Hú de sokszor írok végszót)

Annak akit érdekel az anime,ajánlom az OVA 2 részét,nekem az ova 1.része a kedvencem az egész animéből:) S egyben a legszomorúbb is.

2015. dec. 28. 15:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"A fenet. Szamitogep az egesz."

Namost. Zeneszakos hallgatóként, aki jövőre kezdi a 4. hangszerét tanulni, emellett kórista és nagy zenekarral is énekelt együtt, kicsit jobban kihallom az igazi hangszereket, mint az aki csak az elektromos gitárt ismeri.

Itt a teljes "készlet":

-vonós zenekar, a hegedű és a cselló időnként szóló

-hárfa

-harangjáték

-zongora

-dobgép, ami az egyetlen gépi dolog az egészben

-különböző japán énekesek, főként gyerekek, így nem csoda ez a vékony hangszín

2015. dec. 28. 15:59
 17/22 anonim ***** válasza:
*ja az orgona meg a kórus lemaradt
2015. dec. 28. 16:00
 18/22 anonim ***** válasza:

"A fenet. Szamitogep az egesz."

Egyrészt neked nem mindegy, hogy számítógép vagy sem?

Nem mellesleg a számok nagy részét zenekarral és számítógéppel hozták össze. Van mögötte jó sok munka és tehetség.

2015. dec. 28. 16:51
 19/22 A kérdező kommentje:

Azért örülök hogy van akiknek tetszik :)

Lehet furcsa,de bennem ezek a dalok mind az elmúlást hozzák fel,egyrészt erről is szól a Sorozat amikben vannak a zenék,másik részét pedig nem tudom megmagyarázni :D

2015. dec. 28. 21:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Yasuharu Takanashi-t imádom. Gyönyörű zenéket szerez. Hallgass még tőle, tényleg nagyon szép. Nekem a Jigoki Shoujo zenéi tetszenek tőle a legjobban. De a Narutós sem rossz. A legszebb, legérzelmesebb zenéket mindig animékben találtam meg.

Death Notenak is csodálatos az SoundTrackje.

Szóval, én támogatom ezt a zenét. :)

https://www.youtube.com/watch?v=R8Gq64AklT8

2016. jan. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!