Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gyerekként általános iskolában...

Gyerekként általános iskolában nagyon jó énekhangom volt. Itthon is rengeteget énekeltem, a hangom viszont most már nem érzem olyannak mint akkor volt. Miért?

Figyelt kérdés
Lány vagy 20 éves. Általánosban rengeteg ének-mese mondó versenyen szerepeltem egészen addig még családi problémák miatt és sok trauma miatt szégyenlős nem lettem és utána már nem mertem semmit csinálni. Itthon azonba folytattam és kiéltem magam amikor senki sem látott. Remek a ritmusérzékem, viszont már vagy 12 éve nem énekeltem egy árva nótát sem. Lehetséges, hogy még jó hangom van? Felszedjem videóra és youtube-on próba szerencse? Nem számít a negatív kritika, ezer-éve foglalkoztam utoljára ilyennel szóval tudom a határaimat. A saját hangja meg amúgy is csúnya mindenkinek :)
2015. dec. 19. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne add fel, kiskoromban és is benne voltam az énekkarban. Aztán mutált a hangom nem tudtam egyáltalán énekelni meg nem is érdekelt annyira. Most 2 éve elkezdtem zenekarban zenélni (gitározni és ordibálni). Mivel metal zenekarról van szó nem volt fontos hogy jó hangom legyen. De mikor néha szórakozásból eljátszunk egy-egy dallamosabb klasszikus rock számot, azt veszem észre hogy egyre jobban tudok énekelni :) Szóval csak a gyakorláson múlik, meg ilyenkor télen vigyázni kell a hangodra (sálat kell hordani hogy ne rekedj be)

21/F

2016. jan. 13. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön felrakni Youtubera, elsőre úgy sem fog úgy sikerülni. De simán meg lehet tanulni újból.
2016. jan. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!