Mi ennek a zenének a címe? Keresek egy zenét, ami, ha jól emlékszem,2015-ös. Rengeteget szólt a rádióban és most nem találom. Annyi maradt meg bennem, hogy "o-o she´s a". A hangból ítélve egy fiatal fiú énekelheti.
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 12:01
1/9 anonim válasza:
Esetleg,bár ez 2013-as :
https://www.youtube.com/watch?v=9fb4QFSBoJo
A másik ami eszembe jutott, mikor még nem láttam,hogy 2015 az : Tom Jones - She's a Lady :D
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos egyik sem :( De azért köszönöm, az a baj, hogy még a dallam sem jut eszembe, hogy abból kiszűrjek valamit :(
2015. okt. 16. 12:56
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, ő sem az :(
2015. okt. 16. 14:34
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, ez sem az. De már annyira felment bennem a pumpa, hogy most nem gondolok rá, akkor talán eszembe jut. Viszont rögtön megírom Nektek, megérdemlitek :)
2015. okt. 20. 19:35
7/9 anonim válasza:
5seconds of summer-she's kinda hot?
8/9 A kérdező kommentje:
Ő sem az :( De ma legalább már jól aludtam :D Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen zene így feltudja cseszni az ember agyát :D
2015. okt. 24. 08:49
9/9 anonim válasza:
Maroon 5- This summer's gonna hurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!