Hogyan szokot zajlani a zeneszerzés zongorára?
Olyanok válaszoljanak akik összhangzattan alapján írnak dalokat és nem csak úgy találomra.
Az érdekelne hogy pontosan mi az amit az ember magától találki és a többit hogyan és mennyire szabja meg az összhangzattan.
Valamelyik könnyebb stílus.
Csak hogy a leírt szabályok pontosan mit is szabnak meg. Aztán ha azt meg értettem akkor már a többi is menni fog.
Könnyúzenei? Nincsenek olyan kötött szabályok mint a bécsi klasszikus összhangzattannál..
Összhangzattan alapján csak azért érdemes írni, mert aszerint lesz jazz, blues, swing hangzású a darab.
Nem nagyon értek még ezekhez de szerintem ha az egyiket meg érteném, meg tudnám hogy kb hogyan is müködik akkor már a többi magamtól is könnyebben menne.
Tudnál ebben kicsit segíteni? (nem kell leírni az egészet de kicsit leírni vagy néha néha kicsit írni róla az már szerintem sokat segítene.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!