Melyik hangstudio olcso? Mennyibe kerul egy zeneszerzes?
Egy zeneszerzésnek mi köze a stúdióhoz? Zenét szerezni (és gyakororlni) a stúdióba vonulás előtt kell.
Egy óra studióidő ára nagyságrendileg néhány ezer Ft (kb. 8000-25000 volt amikor még foglalkoztam ilyesmivel, ma már lehet, hogy több), és egy szám felvételéhez és keveréséhez kb. 4-8 óra szükséges (extrém alacsony v. magas igények esetén lehet kevesebb vagy több is). Ha több számot is felveszel, akkor az egy számra eső idő csökken, mert csak egyszer kell beállítani a dobot, erősítőket stb. Egy szám felvétele tehát kb. 40000-150000 Ft között van. Ezek arra az esetre igazak, ha te játszol a hangszereken. Ha még azt is ki kell fizetned, hogy valami számítógépes v. szintis alapot ott helyben gründoljanak neked, akkor nyilván többe kerül az egész.
Na most mit is akartál kérdezni?
Olyan, hogy olcsó stúdió általában nincs, vagy ha mégis van, akkor meg semmit sem ér, tehát minek?
A zeneszerzés nem kerül semmibe. Ha megvannak az alapismeretek, "csak"egy kis tehetség, és némi ihlet szükséges.
Amennyiben ezek hiányoznak, elmehetsz kapálni, vagy maltert keverni...... :)
Kedves kérdező, a kérdés még böszmébb, mint a válasz. de hogy leegyszerűsítsem, hogy te is értsd.
1. A sz.r hangstudi az olcso
2. egy zeneszerzes 10000 Ft és 100000000 Ft között van. A 10000 Ft-os a tré zene, a 100000000 Ft-os a jó zene.
Sok sikert a popszakmában!
#1-es
Szerintem már a két nyitókérdésből kiderült, hogy ki is itt a "böszme" :)
/még ha az érintett tiltakozik is ellene/
ertem. koszi a valaszt #1:)
utolso. miert tiltakoznek? :DD nem sertodol meg a kritikan, pontosabban nem erdekel:D hiaba irsz barmit, elhiszed h nem erdekel? :DD amugy is mindig azt mondjak, ne alljak le 5 evesekkel. most kajak nem ertem, h neked miert jo h ezt ide irtad? :D jo mondjuk ez is az eletkorodra jellemzo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!