Melyik hangszer lenne a megfelelőbb?
Bizony, a zongorát kis korban lett volna jó, szóval inkábbb gitárt. Egyébként a dobot az amit még érdemes.
Milyen műfajban szeretnél mozogni és hol laksz?
Szerintem nyugodtan kezdj el zongorázni ha az tetszik jobban. A zenét egy életen át tanulja az ember, szóval fontos hogy szeresd a hangaszered.
Tény hogy ideális ha már kiskorodban elkezded tanulni, de ez gyakorlatilag mindennel így van.. és igazából még egyáltalán nem vagy öreg, szóval még bármit megtanulhatsz.
Szerintem a legnagyobb előnye annak ha fiatalon kezded el tanulni, hogy rengeteg szabadidőd van. Általánosban, középiskolában még rengeteg időd van, utána munka/egyetem mellett már kevesebb, igazából szerintem ez a fő oka hogy a felnőttek már nehezebben tanulják meg.. nem mindegy hogy 2 óra vagy 10 óra szabadidőd van...
Én is 17 évesen kezdtem zenélni, és sok más híres zenész is, szóval ne félj, simán beletanulsz, csak sok kitartás kell és gyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!