Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hegedűt vegyek? Honnan...

Milyen hegedűt vegyek? Honnan tanuljak többet?

Figyelt kérdés

2. hónapja tanulok hegedülni, a tanárom jó fej de nem sok időnk van csak heti 2 x 45 perc, és szeretnék magamtól is fejlődni ebbe kérnék segítséget.

A másik kérdésem meg hogy 160 cm vagyok és mekkora hegedű kellene nekem ? azt hiszem 3/4-edest használok most de szeretnék magamnak venni egy újat, és milyet és mekkorát vegyek? :)

2015. dec. 12. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A tanárod nem tud ebben segíteni?
2015. dec. 12. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A tanárod biztos tudja.
2015. dec. 12. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Tanulj meg kottát olvasni, kottából játszani.Amíg ez nem megy addig nem tudsz magadtól fejlődni.

Na ha ez már megy egy kicsit akkor youtube-on nézz meg híres hegedűművészeket. Ha valamelyik megtetszik szerezd meg annak a zenének a kottáját és próbáld leutánozni a híres hegedűművész játékát. A videón sok minden látszik pl. vonókezelés ami nincs a kottában viszont a kotta meg pontosan leírja mely hangokat kell lefogni azaz nem kell abszolúlt hallásodnak lenni. Tehát a kettő jól kiegészíti egymást. https://www.youtube.com/watch?v=XX-XJdnu1I4

2015. dec. 13. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm , de nem tudjátok milyen hegedűt érdemes venni ? Így a szünetbe sajnos a tanáromat nem tudom kérdezni
2015. dec. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!