Ezt a gitárt megérné megvenni?
Figyelt kérdés
Régóta vágyom egy jazzmasterre, de nagyon drágák. Most találtam ezt, és egész jó ajánlatnak tűnik. Csak az a baj hogy a Harley Bentonokról nem sok jót olvastam, viszont a youtube-on néztem teszteket ott nagyon dicsérik, csak a hangoló kulcsokról mondták hogy nem a legjobbak, meg a koptató gagyi, de ezek nem akkora gondok később meg cserélném ami kell. Szerintetek megéri?
2015. dec. 1. 11:21
1/5 anonim válasza:
Ennyi pénzért bőven megéri. Ha a koptató tetszik neked, akkor csak az elhangolódással lesz bajod egy jó beállítás után, s ez a húrláb hibája is, amit nehezebb majd később cserélni.
2/5 anonim válasza:
Előző vok
Mielőtt megveszed ha tudod próbáld ki, ebben az kategóriában (főleg a használtak között) akad selejtes darab pl. rossz elektronika, rosszul meghajlott nyak stb.
3/5 anonim válasza:
De tényleg ha nincs nagyobb keret, akkor én is megvenném
4/5 A kérdező kommentje:
A b verzió hogy 45k-ért veszek egy új stagg vagy soundsation jaguart és átalakítom ,de ha veszek bele P90 hangszedőket meg egy jazzmaster koptatót akkor az még drágább.
2015. dec. 1. 23:01
5/5 anonim válasza:
Ezek mind atomgagyik.
Semmi értelme megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!