Elektromos gitár erősítő nélkül. Lehet olyat?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni... de valamiért az akkusztikus nekem nagyon nem tetszik:S és arra gondoltam hogy veszek egy olcsóbb elektromosat és azon tanulgatok de erősítőre már nem futja... lehet olyat hogy erősítő nélkül gitározok rajta? persze amint lesz rá pénzem meg veszem hozzá az erősítőt...2010. márc. 21. 14:10
11/13 A kérdező kommentje:
és pontosan ez a jack átalakítós dolog hogy is működik? mert ebből nem nagyon értettem meg :)
2010. márc. 23. 14:50
12/13 anonim válasza:
neeeeeem, az a ki linketl videó az lóf@sz, az egy amatőr, egyáltalán nem ien hangja van szólózásnál, az csak rángatta a gitárt 30 másodpercig, rossz volt nézni, játsza az agyát.
egy gitár erősítő nélkül,torzitás nincs persze, és teljesen CLEAN hangja van, csak elhalkul jobban-..
13/13 anonim válasza:
rángatta a gitárt? gondolom a sweep picking sokat mondd neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!