Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A japán Rómeó és Júliában...

A japán Rómeó és Júliában miért csak női szereplők vannak?

Figyelt kérdés

2015. nov. 18. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hol láttál te ilyet? Amit én láttam abban nem csak nők voltak...
2015. nov. 18. 14:45
 2/11 A kérdező kommentje:
2015. nov. 18. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Vannak ebben férfiak is, csak a japcsiknak ez a förtelmes, nemeket megkülönbötethetetlenné tévő smink+frizura+ruha kombó a fétise.
2015. nov. 18. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Úgy-úgy. Én azon gondolkozom nő van-e benne egyáltalán. Egyébként Japánban ennek hagyománya van, hogy férfiak játszanak női szerepeket, régebben is ezt csinálták csak egy picit más formában.
2015. nov. 18. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ebben tényleg nők vannak, még Rómeót is egy nő játssza... hát hogy miért? Gondolom vannak ilyen előadások is, de nem csak ilyenek léteznek. Van normális változat is.
2015. nov. 18. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez a Takarazuka egyik előadása - Ott a hagyományos színházukkal ellentétben csak nők lehetnek színészek.

A színháznak saját iskolája van, nagyon nehéz oda bekerülni - Egy ideig egyformán tanulnak a növendékeik, majd el kell dönteni hogy férfi, vagy nő szerepekre akarnak-e szakosodni. Kitűnő énekeseik vannak.

[link]

2015. nov. 19. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Jézusom...Ennyire nem láttok a szemetektől?

Ezek mind Japán nők. És hülyeség hogy nem lehet megkülönböztetni.

Azt hallotam hogy a az ilyen országokban ahol szemérmesebbek az emberek, csak nők játszhatnak színházban. De ezek biztos hogy mind nők. :D

2015. nov. 19. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez így nem igaz. a hagyományos japán színházban egyáltalán nem szerepelhettek nők.
2015. nov. 19. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Mostmár kezdem érteni. Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 20. 06:04
 10/11 anonim ***** válasza:

OMG!

Nem tudom eldönteni hogy melyik fiú, melyik lány?

Te jóóó ég!

Hát ez szörnyűű!

2015. dec. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!