Miként kezdjek hozzá?
Szia! :)
Ha énekelni szeretsz, és jól is megy, akkor mindenképp érdemes vele foglalkozni. A magánének tanár nagyon jó ötlet, szerintem mindenképpen kezdj el járni valahova.
A hangszer szerintem elég fontos, akkor is, ha énekelsz. Szerintem mindenképpen válassz valamit, még ha az ének nem is jön be. Például gitár. Azzal többnyire bármilyen zenekarban el tudsz helyezkedni.
Én három hangszeren játszom, és énekelni is nagyon szeretek. Én is ezzel szeretnék foglalkozni, de a zene tudás szerintem nagyon fontos.
Sajnos a zenekaros dologban nem tudok segíteni, mert nekem vannak ismerőseim, akik zenekarban játszanak, így el sem tudom képzelni, hogy mit csinálnék, ha ez nem lenne. Talán keresnék valakit, aki egy kicsit jártas a témában. Az sem baj ha nem a barátod, vagy nem ismered annyira. Egy próbát megér. :))
Remélem, hogy segítettem, és ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írj. Sok sikert kívánok! :))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!