Szerintetek ez ciki?
18/F vagyok, szerintetek mennyire ciki hogy Imagine Dragons, Linkin Park, Onerepublic, Daft Punk, Avicii, David Guetta, Kygo, The Script dalokat hallgatok?
AC/DC-t és Rammsteint is szoktam néha, de szerintetek ez gáz? csak mert folyton azt hallom hogy ezek b*zis zenék, de miért?
Szerintem nem ciki, habár én nem szoktam ilyesmiről ítélkezni. Nameg van olyan fiú osztálytársam aki JB-t hallgat. Arra már sokkal inkább mondanám h b*zis.
16/L
Ha tetszik hallgasd nyugodtan, az a ciki mikor valaki azért hallgat valamit mert az épp a sláger, meg a divat.
Én rockot/metalt hallgatok kiskorom óta, persze volt is mikor nem tetszett ez osztálytársaknak stb, aztán mikor rájöttek, hogy hiába próbálnak fogást keresni rajtam, mert nem divatmajomkodok, valahogy el is ment a kedvük a kostolgatástól.
Linkin Parkot, Imagine Dragonst, Onerepublicot, stb. inkább a szövegeik miatt szeretem (középfokú angoltudásommal valamennyire megértem mit énekelnek)
Avicii és David Guetta dalok meg egyszerűen segítenek kikapcsolni.
egyébként a Rammstein már a fülemből folyik annyiszor hallgattam..
de a kérdés továbbra is adott: miért baj az hogy ilyesmiket hallgatok? miért zavar az mást? nem tudom megérteni azt az embert aki inkább lenéz emiatt.. a zenét arra találták ki hogy hallgasd.. tény hogy vannak elég gyér, rossz zenék, de hát bakker hogyha ezt szereted akkor ezt hallgasd, tudtommal szabad világban élünk, attól hogy vannak határok amiket nem szabad átlépni és szabályok amiket be kell tartani, azok nem arról szólnak hogy mit ne nézz mit ne hallgass..
utolsó: most akkor mondjam neked azt hogy az ilyen hang nélküli néger rappeket kik hallgatnak? vagy olyan "dalokat" ahol minden második szó káromkodás? mert szerintem meg az a gáz, viszont én nem cseszek le senkit érte.. én nem hallgatom azt és kész.. ennyi
Én sem csesztelek le, sőt mondtam is, hogy nem ciki.
Egyszerűen csak nem értelek.
Egyébkén aki másokat piszkál a zenei ízlése miatt, az túl hülye ahhoz, hogy foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!