Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ez ciki?

Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés

18/F vagyok, szerintetek mennyire ciki hogy Imagine Dragons, Linkin Park, Onerepublic, Daft Punk, Avicii, David Guetta, Kygo, The Script dalokat hallgatok?

AC/DC-t és Rammsteint is szoktam néha, de szerintetek ez gáz? csak mert folyton azt hallom hogy ezek b*zis zenék, de miért?

2015. okt. 30. 08:11
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szerintem nem ciki, habár én nem szoktam ilyesmiről ítélkezni. Nameg van olyan fiú osztálytársam aki JB-t hallgat. Arra már sokkal inkább mondanám h b*zis.

16/L

2015. okt. 30. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha tetszik hallgasd nyugodtan, az a ciki mikor valaki azért hallgat valamit mert az épp a sláger, meg a divat.

Én rockot/metalt hallgatok kiskorom óta, persze volt is mikor nem tetszett ez osztálytársaknak stb, aztán mikor rájöttek, hogy hiába próbálnak fogást keresni rajtam, mert nem divatmajomkodok, valahogy el is ment a kedvük a kostolgatástól.

2015. okt. 30. 08:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de a Rammstein elég igénytelen valamit csinál. Jason Derulo jobb.
2015. okt. 30. 11:40
 4/13 anonim ***** válasza:
nem gáz, mindenki azt hallgat amit akar. Viszont. Kedves utolsó komolyan gondolta a "Rammstein igénytelen, Jason Derulo jobb" kijelentést? Nem az a gond hogy nem szereted a Rammsteint, sokan nem szeretik. De hogy lehet összehasonlítani egy teljesen más stílusú előadóval? Még két metálegyüttes között is akkora különbségek vannak, hogy maximum arról lehet szó, neked melyik tetszik jobban, minőségében nem összemérhető. Ne tegyünk már úgy mintha az egyéni ízlésünk mindenkire érvényes lenne.
2015. okt. 30. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki, inkább érthetetlen, hogy egy olyan embernek, aki AC/DC-t, Imagine Dragonst, OneRepublicot, etc. hallgat, annak miért tetszenek Avicii és Dávid Guttó számai...
2015. okt. 30. 16:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Linkin Parkot, Imagine Dragonst, Onerepublicot, stb. inkább a szövegeik miatt szeretem (középfokú angoltudásommal valamennyire megértem mit énekelnek)

Avicii és David Guetta dalok meg egyszerűen segítenek kikapcsolni.

egyébként a Rammstein már a fülemből folyik annyiszor hallgattam..

de a kérdés továbbra is adott: miért baj az hogy ilyesmiket hallgatok? miért zavar az mást? nem tudom megérteni azt az embert aki inkább lenéz emiatt.. a zenét arra találták ki hogy hallgasd.. tény hogy vannak elég gyér, rossz zenék, de hát bakker hogyha ezt szereted akkor ezt hallgasd, tudtommal szabad világban élünk, attól hogy vannak határok amiket nem szabad átlépni és szabályok amiket be kell tartani, azok nem arról szólnak hogy mit ne nézz mit ne hallgass..

utolsó: most akkor mondjam neked azt hogy az ilyen hang nélküli néger rappeket kik hallgatnak? vagy olyan "dalokat" ahol minden második szó káromkodás? mert szerintem meg az a gáz, viszont én nem cseszek le senkit érte.. én nem hallgatom azt és kész.. ennyi

2015. okt. 30. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Én sem csesztelek le, sőt mondtam is, hogy nem ciki.

Egyszerűen csak nem értelek.

Egyébkén aki másokat piszkál a zenei ízlése miatt, az túl hülye ahhoz, hogy foglalkozz vele...

2015. okt. 30. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy az AC/DC, Imagine Dragons, OneRepublic az általam is kedveltek listáján van, nem csesztetés volt. Lehet, hogy félreértettél. (előző, és azelőtti voltam)
2015. okt. 30. 21:04
 9/13 A kérdező kommentje:
de miért nem értesz? mi okból?
2015. okt. 30. 21:07
 10/13 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt hogy nem ugyanaz a zenei stílusa a felsorolt előadóknak. De egyébként szerethet vki két teljesen különböző stílust/fajtát is.
2015. okt. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!