Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon ciki vagyok?

Nagyon ciki vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval az osztálytársaim olyanok,hogy mindenki az én kivételemmel éjjel nappal pop-rock zenéket hallgat.De

én nagyon kilógok a sorból.Mert én a mulatós-cigány zenéket szeretem,a kedvenc énekesem is roma.és ugye amiatt nem szívesen beszélek arról hogy milyen zenét hallgatok,és azt is kitől.Az osztályunk is elég rasszista.meg ugye mondtam hogy nem szívesen hangoztatom ezt,de 3 barátnőmnek elmondtam,akik megint csak kiröhögtek....:/ De ez van,én ezt a stílust,és ezt az énekest szeretem,nincs ebben semmi,de már egyre jobban idegesít,hogy mindenki mindennek elhordja azt a műfajt,és az előadóit.Mit tegyek?nagyon ciki vagyok?:C

13/L am nem vagyok roma.

2015. szept. 4. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretni.
2015. szept. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!